На 8-и април, ще се случи първото от началото на годината пълно Слънчево затъмнение, съпроводено с Новолуние в знак Овен. Събитието ще се случи в 21:21 часа, на 19 градуса в знака.

То може да се наблюдава от Съединените американски щати, Мексико и Канада. От България няма да е видимо и няма да засегне територията на страната ни.

Новолунието е прегръдка между Луната и Слънцето, в която всеки човек може да намери разбиране, подкрепа и уют. Двете небесни тела се обединяват за да чуят нашите мечти, желания и цели. Търпеливо да ни изслушат и в пълно съгласие да ни съпроводят по пътя ни.

Сега тяхната среща се случва в компанията на северен кармичен възел (Раху), свързан с нашето емоционално развитие и духовен растеж в този живот. Това новолуние е готово да отвори кармични възможности за реализиране и интегриране в настоящето. Това е възможност

да полеем своите корени с вяра, надежда и любов.

Да почистим мислите си от страх, неувереност и несигурност. Да изберем светлината, пред мрака. Да се обикнем повече и да се погрижим да бъдем спокойни и щастливи.

Сайтът на астролог Венета Матева

На 20-и април 2023 г., се случи първото Слънчево затъмнение и Новолуние в знак Овен за последните 18 години. Събитието сега се случва отново, но то е последно за следващите 18 години.

Помислете какво си пожелахте тогава, Какво променихте и какво постигнахте за последната една година. Идващото затъмнение е последна възможност да добавим в живота си качества и желания на знак Овен. Поставете себе си на първо място и изберете да бъдете уверени, борбени, силни и непоколебими.

Доверете се на звездите за своето ново начало

и бъдете готови да го построите тухла по тухла в настоящето.

Събитието се случва в компанията на ретроградния Меркурий, който е готов за пролетно почистване на мисли, намерения, планове и цели. В същото време ще ни провокира да сме разсеяни, разпилени и объркани. Дайте си повече време и се подгответе предварително.

Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци. Например – ако целите кариерно развитие и повишения на работното място, ще трябва да намалите свободното си време.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и

изпишете или визуализирайте желанията си.

Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това Новолуние е възможност да реализирате желания свързани със следните теми:

 • Повече енергия и жизненост. / Зареждам се с енергия и жизненост.
 • Успешно ново начало в… / Реализирам нова начало в…
 • Мотивация и ентусиазъм. / Изпитвам мотивация и ентусиазъм.
 • Да се съобразявам със себе си във всяка ситуация. / Избирам да ценя себе си.
 • Да приема лидерството в моя собствен живот. / Приемам да бъда лидер в…
 • Да мога самостоятелно да вземам решения. / Избирам да взимам своите самостоятелни решения.
 • Смелост да бъда себе си. / Изпълвам се със смелост да бъда себе си.
 • Освобождаване от егоизма. / Освобождавам се от егоизма.
 • Освобождаване от нетърпението си. / Избирам да бъда по-търпелив.

Овен управлява здравето в областите – лице, нос, глава и зъби. Сега е момента да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

 • Решавам здравословните си проблеми с…
 • Намирам правилната информация за мен.
 • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на Новолунието ще бъде усетена най-много от родените на 8-и и 9-и април, август и декември. Родените на тези дати имат възможност да започнат своето пътуване към цели и мечти.

Родените на 8-и и 9-и, януари, юли и октомври ще се озоват в

коловоз от избори и важни решения.

Дошло е време да затворят едни врати завинаги и да потърсят нови. Тях съветвам да не взимат прибързани решения и внимателно да правят своите избори.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, можете да намерите в книгата ми „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“.

За покупка на книгата може да получите информация тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара