Samsung представи новия Galaxy Note8, след като предишният модел – Note7, бе изтеглен от пазара миналата година заради риск от експлозия или възпламеняване на батерията.

С Galaxy Note8, потребителите получават по-голям инфинити дисплей, който удобно се побира в ръката, S Pen за по-лична интуитивна комуникация и най-добрата смартфон камера на Samsung.

Galaxy Note8 надгражда функциите за ново мобилно изживяване:

Прахо и водоустойчивост: Преди четири години Samsung представи първото Galaxy устройство с водоустойчивост. Днес можете да вземете вашия Note почти навсякъде, където искате, благодарение на сертификата за водо- и прахоустойчивост. Можете да пишете с S Pen дори когато дисплеят е влажен.

Бързо безжично зареждане: Преди две години Samsung представи първото Galaxy устройство с безжично зареждане. Galaxy Note8 поддържа най-съвременните възможности за безжично зареждане, така че можете да получите бързо и удобно зареждане5 без портове или кабели.

Сигурност: Galaxy Note8 предлага възможност за избор на биометричнo удостоверяване – включително сканиране на ирис и пръстов отпечатък. Samsung Knox6 осигурява водеща в индустрията сигурност на хардуера и софтуера със Secure Folder, като пази отделно вашите лични и професионални данни.

Мощна производителност: С 6 GB RAM, 10-нанометров процесор и памет до 256 GB, вие разполагате с нужната мощност да сърфирате, стриймвате, играете игри или работите.

Иновативни мобилни изживявания: Samsung DeX осигурява десктоп изживяване чрез телефона. Можете да запазите файловете си на устройството, да работите когато сте в движение и да използвате Samsung DeX, когато имате нужда от още по-голям екран. Galaxy Note8 идва с Bixby7, по-умен начин за използване на телефона ви; той се учи от вас, усъвършенства се с течение на времето и ви помага да постигнете повече.

Официалните продажби на Galaxy Note8 в България стартират от 15 септември, като устройството ще се предлага в цветове Среднощно черно и Кленово златно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара