Невероятни изненади, съкровени признания и съдбоносни решения ще видят зрителите на bTV в тазседмичните епизоди на „Ергенът“ – в сряда и четвъртък от 20:00 ч. Днес (8 май) Алек е подготвил за петте дами, които продължават в надпреварата за неговото сърце – Надежда, Магдалена, Валерия, Йоана и Надя – един невероятен ден, изпълнен с приключения и положителни емоции.

„В живота трябва да си упорит, понякога дори да риташ… Да пазиш своя колорит, от пътя си да не залиташ… Но трябва също и да можеш упора здрава да предложиш, защото често случва се светът целият да е на твой гръб“ – с тези думи най-желаният „ерген“ на България ще отправи покана към всички тях да се впуснат в нещо непознато и в същото време изключително завладяващо: „Подозирам, че нито една от тях не е правила това, което днес ще правим, и се вълнувам да ги видя в такава обстановка“.

Идилията между момичетата и Алек обаче няма да продължи дълго. Разочарованието на една от тях, че не получава нужното внимание от бизнесмена, ще внесе смут насред спокойната обстановка, а това неминуемо ще доведе до ответна реакция от страна на Младенов.

Верен на спонтанността си, в края на деня той ще „открадне“ една от дамите, при това съвсем неочаквано за нея, с покана за романтично усамотение под открито небе. Срещата им обаче ще бъде прекъсната от необичаен „гост“, а кой ще бъде той, зрителите ще разберат точно в 20:00 ч. по bTV!

Междувременно, останалите момичета в имението ще се изправят пред интригуващото предизвикателство „Никога не съм“, в което ще разкрият неподозирани истини. Играта ще предизвика буря от емоции, която ще се разрази с яростна мощ по време на вечерния коктейл. Той за пръв път ще се проведе по нови правила. Темата за секса също ще дойде на дневен ред, а признанието на една от участничките в това отношение определено ще шокира всички останали. По традиция, вечерта ще завърши с поредната „Церемония на Розата“, след която още една дама ще трябва да се сбогува с Алек и да напусне имението завинаги.

В четвъртък (9 май) зрителите на bTV предстои да станат свидетели на поредната групова среща, за която Алек няма да скрие, че е очаквал с най-голямо нетърпение: „Сърцето е като компас и сочи вярната посока – всеки ден и всеки час, даже и в мрак дълбок. Дами, следвайте компаса, каня ви на среща“. За отрицателно време момичетата ще трябва да съберат багажа си от имението и да тръгнат с „ергенобил“ в търсене на единствената вярна посока – към „ергена“. Заедно с него те ще прекарат нощта под открито небе на истински къмпинг.

Идиличната обстановка ще предразположи дамите да се открият още повече пред Младенов с тежки признания за най-трудните премеждия в живота си. Това ще провокира Алек също да сподели каква е най-голямата му мъка. Очаква ни и дързък ход от страна на една от дамите, която буквално ще се промъкне в леглото на Алек, а каква ще бъде реакцията на останалите, след като на сутринта заварят „ергена“ в нейните обятия, предстои да разберем в 20:00 ч. по bTV.

Зрителите ще станат свидетели и на последния коктейл в имението, а кулминацията на вечерта ще бъде решаващата „Церемонията на Розата“, след която ще станат ясни имената на трите финалистки в третия сезон на „Ергенът“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара