Завладяващото романтично приключение „Ергенът“ продължава и тази седмица в ефира на bTV – в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. Претендентките за сърцето на Алек Младенов ще се впуснат в нови вълнуващи предизвикателства, а зрителите ще станат свидетели на изключително драматична ситуация за една от участничките, поставяща я на предела на силите ѝ, след която бизнесменът ще бъде принуден да вземе категорично решение.

Тази вечер (13 март) от 20:00 ч. Алек ще пристигне в имението с новото си кабрио, за да отведе избраницата си за индивидуална романтична среща – Надежда, на вълнуваща разходка до внушителния акропол на величествената крепост Линдос. Решението на състезателката по борба Барбара да използва снежнобялата си роза и да „открадне“ усамотението с Младенов, обаче, заплашва да помрачи „надеждата“ на Надежда най-накрая и тя да остане насаме с него. С коя, в крайна сметка, Алек ще изкачи стълбовете на изящния храм на богинята на Атина – Линдия, предстои да разберем в „Ергенът“ по bTV.

В същото време, останалите момичета ще бъдат изправени пред поредното груповото предизвикателство, което ще постави на изпитание междуличностните отношения в имението на любовта. В играта „Обичам те, не те обичам“ всяка една от дамите ще трябва да подари плюшено сърце на участничката, която счита за най-близка, и да „почерпи“ с торта в лицето тази, която харесва най-малко. Провокацията ще разкрие неподозиран неприязън между някои от претендентките, който заплашва да прерасне и във физическа саморазправа. Каква привилегия ще спечели дамата с най-много сърца и каква ще бъде съдбата на тази с най-внушителен брой пайове в лицето – отговорът ще стане ясен тази вечер (13 март) от 20:00 ч. по bTV!

Вечерният коктейл ще бъде белязан от нестихващо напрежение, което ще достигне точка на кипене и ще прерасне в най-грандиозния скандал в имението до този момент. Кои две претендентки няма да бъдат допуснати до компанията на Алек след безпрецедентна ситуация и коя от дамите ще се осмели да разкрие чувствата си и да признае на „най-желания ерген“, че е влюбена в него до полуда, предстои да видим единствено в ефира на bTV. Вечерта ще завърши с емоционална „Церемония на Розата“, след която още една от участничките ще трябва да се сбогува с приказката на живота си завинаги.

В четвъртък вечер (14 март) е време за поредната групова среща, в която Алек ще се превърне в истински Одисей, а момичетата – в негови морски сирени. Осем изкусителни дами ще получат покана да прекарат целия си ден в компанията на Младенов на фантастичен 5-зведен круиз в открито море, но не всяка ще може да се наслади пълноценно на екзотичното пътешествие. От самите тях ще зависи дали ще са Принцеси, които ще се наслаждават на пенливото вино в компанията на капитана, или ще са Пепеляшки, натоварени с тежката задача да лъскат палубата и да задоволяват прищевките на своите „господарки“.

Алек е подготвил и специална изненада за избраниците си, която неочаквано ще бъде помрачена от изключително драматичен развой за една от претендентките. Това ще доведе до категоричното решение на „най-желания ерген“ да раздаде рекордно малък брой цветя по време на инфарктната „Церемония на Розата“, на която зрителите на bTV ще станат свидетели утре вечер от 20:00 ч.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара