Тази вечер (15 март) тихият залив на имението отново ще стане свидетел на бурно вълнение след неочакваната целувка на Айлин с Евгени по време на последната Церемония на розата. Каква ще е ответната мъжка реакция след смелия и дързък ход на шампионката по карате, дали той няма да ѝ изиграе лоша шега и как ще се развият отношенията между Айлин и най-добрата ѝ приятелка Валерия, която също засвидетелства привличането си към Евгени, предстои да стане ясно от 21:00 ч. по bTV.

Зрителите ще станат свидетели и на една специална индивидуална среща, изпълнена с целувки и страст. С изненадата, която „ергенът“ е подготвил за избраницата си – дама, с която до този момент не са имали възможност за романтично уединение, той ще успее да я трогне до сълзи, сбъдвайки една от най-големите мечти в живота ѝ. Защо Евгени ще определи тази среща като „най-емоционалната до този момент“ и дали дамата ще получи роза от него още по време на индивидуалното усамотение, зрителите ще видят в епизода тази вечер.

Вечерният коктейл ще даде възможност на двете най-отявлени претендентки във формата – Валерия и Елена – да сложат картите на масата и да поговорят очи в очи за напрежението, провокирано от интереса на Евгени и към двете им. Зрителите ще разберат и кое от момичетата ще събере смелост да се докосне до пианото на виртуоза, за да изрази чувствата си към него чрез импровизирана композиция. Дали изпълнението ѝ ще успее да впечатли Евгени и какво ще предприеме той – отговорът в „Ергенът“ само по bTV.

Епизодът в четвъртък вечер (16 март) ще започне с Церемония на розата, по време на която Евгени ще вземе тежко решение да се раздели с една от дамите, претендентки за неговото сърце. По време на поредната групова среща избраните момичета ще се върнат в ученическите си години, за да постъпят в „Колежа на любовта“. Техен преподавател ще бъде самият Евгени Генчев, а коя ще получи първа шестица в бележника и коя ще заслужи личен „час на класния“, не пропускайте да разберете в четвъртък от 21:00 ч.

Вечерта е запазена за бляскавия бал на випуска, но неочакваната самопокана на една от дамите, която не е част от класа на виртуоза, ще предизвика истински смут и ще стане повод Евгени да се обърне към нея с думите: „Какво правиш тук?“. Той ще се довери изцяло на вътрешното си усещане и ще провокира себе си и спонтанността си, а защо това ще остави огорчени голяма част от претендентките, предстои да стане ясно само в ефира на bTV.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара