Силни любовни трепети, бурни вълнения и непредсказуеми обрати престоят тази седмица в „Ергенът“.

Предстои много емоционална индивидуална среща на Алек с дама, с която той отдавна иска да се уедини.

Двамата ще отплават към един от най-удивителните острови в Егейско море – Сими, където ще имат възможността да се насладят един на друг далеч от всички останали. Най-желаният ерген на България ще отведе избраницата си до залива „Свети Георги“, а дамата няма да скрие, че в компанията на Алек се чувства като малко момиченце, което усеща първите трепети на любовта. Освен със специално отношение, Младенов ще изненада дамата и със специален подарък.

Докато Алек и избраницата му акостират на пристанището на екзотичния остров и обикалят из необятните му кътчета, хванати за ръка, останалите момичета в имението ще накарат басейна на имението да ври и кипи… Именно там ще се проведе най-взривоопасното пул парти, на което купонът ще е гарантиран, а балоните далеч няма да са само за украса.

Дамите ще бъдат разпределени по двойки една срещу друга, като целта им ще е да спукат балона на опонентката си. Най-бързата ще получи специалната привилегия буквално да „запуши“ нечия чужда уста за цялата вечер, със забрана за комуникация както с останалите момичета, така и с Алек.

Ще видим и първото сериозно разцепление в състава на „Малките пантерки“, предизвикано от конфронтация между две от най-изявените лидерки там. Между други две от претендентките за сърцето на Алек, които делят едно общо легло в имението на любовта, също ще се отвори огромна бездна, която ще доведе до неочакван сблъсък очи в очи.

По време на вечерния коктейл предстои да станем свидетели на изключително дързък ход от страна на Теа, която ще удиви както Алек, така и останалите момичета с предизвикателното си поведение.

По време на усамотението си с една от дамите „ергенът“ пък ще бъде провокиран да отвърне с неудържим страстен порив, подхождайки не с думи, а с действия, след които щастливката буквално ще се разтрепери.

Вечерта ще завърши с поредната Церемония на Розата, след която още една от дамите няма да получи цвете и ще трябва да напусне имението на любовта завинаги. Какво ще провокира отпадналата участничка да откаже какъвто и да е коментар за напускането си, дълбоко разочарована и обляна в сълзи?

В четвъртък (28 март) е време за поредното вълнуващо групово предизвикателство, в което момичетата ще се впуснат в забавна шахматна игра с непредвидени ходове и изненадващи стратегии.

Първата „пешка“, която стигне до финала, автоматично ще се превърне в „царица“ и ще си спечели привилегията да вечеря с Алек насаме. Зрителите предстои да станат свидетели и на невиждан до този момент бойкот от страна на всички участнички срещу една от дамите, от която ще се почувстват застрашени дори и за живота си. Запознавайки се със случващото се зад стените на имението, „ергенът“ ще бъде принуден да се намеси, взимайки категорично решение, след което нищо няма да е същото.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара