Настройте се на своя вълна, приемете своята истина и влезте в ритъма на тялото си с HUGO INTENSE – загадъчно, ново попълнение в семейството на HUGO Parfums. Оправдаващ името си с висока концентрация, това е най-интензивният аромат на HUGO досега.

Увеличете степента с С HUGO

Пулсиращ от индивидуалност и страст, HUGO INTENSE е аромат за хора с автентичен стил, създатели на модни тенденции и бунтари, които постоянно пренаписват правилата. В унисон с мотото на HUGO – “HUGO Your Way,” тази нова енергична парфюмна вода интенс ви насърчава да предизвикате условностите и да следвате творческия импулс, който ви движи. Останете в настоящето, вдъхновете се и отключете нови нива на креативност.

Динамичен аромат, съответстващ на вашата сила 

Създаден от Roxanne Kirkpatrick и Natalie Cetto, HUGO INTENSE е симфония от вълнуващи ароматни нотки, горещи подправки и богата дървесина.

Ароматът се открива в завладяващ стил със смели цитрусови връхни нотки на червен грейпфрут и лайм, съчетани с кадифен акорд на червена ябълка. За да ободрят сетивата, червена канела, червена мащерка и здравец задвижват електрическата енергия в сърцето. Дълбоката, обгръщаща основа от акорди на червена кожа, семена тонка, пачули и кедър създава трайна интензивност и издига аромата.

Червено за енергия, увереност и креативност

Изпълнен с огнен дух както отвътре, така и отвън, флаконът HUGO INTENSE е изпълнен в наситено червено с ефектно покритие имитиращо бетон. Забележителната черна капачка съответства на смелото черно лого на HUGO отпред, а червената текстилна каишка добавя елегантен завършек.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара