Почти всеки обожава чувството, когато насреща му стои близък с подарък в ръка. В този момент превъртаме като на лента всички онези желания, които отдавна копнеем да се сбъднат.

Е, може би любимият не държи билет за Хаваите, но когато отворим изненадата, вълнението продължава да е на високо ниво, независимо че може би подаръкът е по-скоро символичен и закачлив. Факт, повечето хора искат подаръците да носят емоционално преживяване, да бъдат индивидуално избрани и да докоснат душата. Ако това е постигнатият ефект, значи сте уцелили в десетката, а материалната стойност на подаръка остава на заден план.

Както всяко лято и това си има своите отличителни черти. Не, не говорим за високите температури или проливните дъждове, които ни мориха до скоро. Просто модата и тук си казва думата. Актуалните тенденции излъчват фаворити и сред подаръците, а ако искаш да си свеж и оригинален, несъмнено ще ги последваш, особено когато имаш една цел – да доставиш радост на приятел или партньор.

Забавни престилки за готвене

Някои са яки в буквалния смисъл (съвършени мускулести фигури на мъже), други са просто щури и забавни – за весело настроение в кухнята. Бъдете сигурни, че ако подарите на своята половинка престилка „Жена на годината“, вечерята нито ще е скучна, нито ще приключи рано. Тя просто е №1 и всячески ще се опита да докаже, че няма друга като нея.

Соларни тениски

Една черно-бяла щампа придобива все по-ярки и наситени цветове, огряна от слънчевите лъчи. Няма как да останете незабелязани това лято, ако сте получили такъв подарък.

Магически чаши и всичко около Star Wars

Годината не е 1977, но изглежда и през 2017-та историята се повтаря и Star Wars са хит – не забравяйте, феновете на филма са от невръстни хлапета до над 40-годишни маниаци. Малко вероятно е да се издъните с такъв подарък, но първо проучете терена, за да сте сто процента сигурни в преценката си.

Звезда на славата

Толкова много знайни и незнайни звезди вече се сдобиват с такава чест, защо и някой простосмъртен да не може?! А пък резултатът ще е повече от впечатляващ, както се досещате.

Джапанки със снимка

Няма нищо по-мило от това да си на плажа, да си събуеш джапанките и от там да те наблюдава позната физиономия, стига да ти е приятна, разбира се. Признайте, че за такъв подарък не бихте се сетили никога, а той може да създаде страхотно оживление! Внимателно подберете снимката обаче. Тя трябва да е по вкуса на притежателя, ако предпочитате да е негова, но за да не рискувате, по-удачно е да сложите своята. Така хем няма да има забележки, хем ще бленуват за вас и все ще сте им пред очите. Отново бъдете нащрек за дребния детайл с „приятната позната физиономия“: не се надценявайте и действайте, само ако сте убедени, че правите топъл жест, а не лоша услуга.

Всички горни предложения, както и много повече можете да откриете в магазин за подаръци Подари с любов.

Ако излезете извън споменатите рамки, не бива да се тревожите, само се водете по желязното правило – дарявайте с любов, създавайте емоции.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара