На 6-и юни, предстои прекрасното Новолуние в знак Близнаци, което ще се случи в 15:38 часа, на 16 градуса в знака.

Луната в тънък сърп се слива със Слънцето и потъва в неговата чиста и спокойна прегръдка. Като момент от време, в който притихваме в наслада от тишина и безвремие. Бързата и любопитна Луна, настига своя любим Слънцето и вече нищо друго няма значение. Всеки месец тази магична среща изгасва лампите около нас и шеметно запалва онзи божествен пламък вътре в нас. Светлото, което ни кара да изключим автомобила на живота си от скорост, да минем последни метри от пътя по инерция и да спрем. Да осъзнаем съществуването си, като уникален план на Създателя и да благодарим с всяка клетка от тялото си, ума и емоциите. Да приемем себе си като лунна светлина и

да прегърнем живота си като слънчев дар,

тук и сега на Земята.

Сега в компанията на двете светила се намира любящата и грижовна Венера. Любовта ще подкрепя нашите желания, мисли, планове и път, давайки ни щедро вяра и надежда в едно по-щастливо и красиво бъдеще.

Сайтът на астролог Венета Матева

Време е да останем насаме с мислите си, да ги помолим да се подредят на опашка в глава ни, без да се бутат и търсят внимание. Сега ги приемете и изслушайте една по една. Ценете всяка плаха идеи и закачлива мисъл, но отделете време и внимание на онези, които ви палят, провокират, стоплят и канят щастие в сърцето ви. Те са като светулки в тъмното, напомнящи за живот, с аромат на цъфнало цвете, с шум на море и Слънце в косите.

Това Новолуние се случва в знак Близнаци, който е магията на думи, мисли, намерения, жестове и свързване с околния свят. Бъдете готови да работите с желанията си в сферите на знака. Те са свързани с начина ни на мислене, самооценка, умение за слушане и говорене, кратки пътувания, общуване, търговия, сръчност и отношенията ни с братя и сестри.

Това е Новолунието, което леко и услужливо ни вдъхва вяра,

увереност и креативност. С него далечното става близко и невъзможното възможно. Трябва само да мислим и силно да желаем онова, което искаме. Да търсим начини и варианти за сбъдване, които често са много близо до нас. Споделяйте, изслушвайте, пишете, четете, търсете, отговаряйте и бъдете благодарни на всичко добро, което идва в живота ви.

Желанията до 10 броя се изписват на ръка, в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Записват се на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Тези които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, избирам и т.н.

Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание

21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-я ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

 • Сръчност. / Развивам умение за сръчност.
 • Адаптивност. / Развивам умение за адаптивност.
 • Лесно общуване с другите. / Започвам да общувам с лекота с другите.
 • Тактичност. / Избирам да бъда тактичен и съобразителен с другите.
 • Приемане на чуждото мнение. / Избирам да приемам чуждото мнение, без да го осъждам.
 • Учене на чужди езици. / Радвам се на бързо учене на… език.
 • Завършване на курс. / Реализирам завършен курс по…
 • Пътувания. / Радвам се на пътуване до…
 • Нови знания. / Приемам да получа нови знания за моето лично израстване.
 • Връзка с брат или сестра. / Радва се на разбирателство с моята сестра…, с моя брат… Изписвате името на човека.
 • Подобряване на отношения. / Реализирам подобрени отношения с…
 • Увереност. / Избирам повече увереност и вяра в себе си.
 • Развиване на търговски умения. / Успявам да реализирам по-добри търговски умения.
 • Продажби. / Реализирам високи и добри продажби в…

Близнаци управляват здравето в областите на ръце, китки, рамене, бели дробове, дишане, нервна система. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

 • Решавам здравословните си проблеми с…
 • Намирам правилната информация за мен.
 • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Енергията на Новолунието ще бъде усетена най-много от родените на 5,6 и 7-и февруари, април, юни, август и октомври. Те ще бъдат застигнати от нови идеи, вдъхновение и желание за развитие.

Пред родените на 5, 6 и 7 март, септември и декември ще стоят важни избори и възможности за промяна.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, можете да намерите в книгата ми „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. За покупка на книгата може да получите информация тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара