“Щурците” празнуват 50 години на сцената с втори юбилеен концерт във Варна на 14 август.

Легендите на българския рок събират хиляди фенове под открито небе на пристанището в морската столица

След изключителния успех на юбилейния концерт в София, Кирил Маричков, Валди Тотев, Георги Марков, Иван Лечев и Славчо Николов ще зарадват феновете си във Варна с първия по рода си концерт под открито небе на пристанището в града. Любимите на няколко поколения „щурци“ отново ще се съберат на сцената с „Фондацията“ и бившите „щурци“ – Петър Цанков, Веселин Кисьов, Константин Атанасов и Петър Георгиев. Заедно с тях, благодарение на новите технологии, виртуално в шоуто ще се включи и Пеци Гюзелев. Китарата на непрежалимия китарист на групата ще прозвучи на запис, а на екран под звездите ще се прожектират кадри от концерти с негово участие.

Оригиналният състав на най-старата активна рок банда у нас ще повтори уникалното шоу от зала „Арена Армеец“ през юни, което събра над 10 000 души и ще остане в историята като един от най-професионалните и впечатляващи концерти на групата. Поради огромния интерес към шоуто и с обещание да повторят емоционалния спектакъл, Кирил Маричков и колегите му ще се съберат отново на пристанището във Варна, което за първи път ще бъде домакин на подобно мащабно музикално събитие.

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Варна. Билетите вече са в продажба на цени от 25 лева, ексклузивно от ticketportal и бензиностанции OMV.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара