Страстта винаги е внезапна. По-точно длъжна е да е такава. Предварителното планиране убива романтиката. Наистина, в спонтанния секс има прекалено много опасни моменти. Но пък точно това му е хубавото. В този смисъл какво по-вълнуващо и в същото време безопасно би могло да има от секс във водата? Само че и тук могат да ви изненадат най-неочаквани случки. Затова е добре да се усвоят няколко елементарни правила на водната любовна игра.

Къде е тръпката?…

Във водата телата олекват. И е много по-лесно да изпълниш движения, които иначе биха те затруднили в постелята. Сексът във вода е значително no-елегантен, красив и романтичен от домашния. Той е бавен и плавен като танц. Не е без значение и хазартният елемент – можеш да го правиш незабелязано, съвсем близо до препълнения с летовници плаж.

… и рискът?

Във водата жибеят най-различни невидими гадини – холерни вибриони, чревни бактерии, глисти, пиявици и още много, много вредители, способни да докарат даже някое венерическо заболяване. Наистина, в солената морска вода, притежаваща антисептични свойства, рискът е малко по-нисък, отколкото в сладководните реки, езера, язовири. Но все пак го има. Плюс това във водата се увеличава опасността от мускулни схващания. Имайте едно наум, че в най-отговорния момент може да ви сполети авария – вас или партньора ви, да ви се схване я крак, я ръка. За да се застраховате от драматичен развой, поне единият от двамата трябва да умее да плува добре.

Техника на плуването по двойки

Цялото преживяване изобщо не е като по филмите. Бъдете готови за малки разочарования и несполуки, които може да преодолеете с нашите съвети.

Във водна среда нервната дейност отслабва, притъпява се чувствителността. Ти ще усещаш много по-слабо възбудимостта на партньора си, той също. Подгответе се психически за по-дълга увертюра.

И двамата се въоръжете с малко повече търпение по отношение на ерекцията. И без друго невинаги е лесно да се получи, а студената вода, любопитните и подозрителни погледи, времето под лимит са допълнителни утежняващи обстоятелства. Предвидете също така, че естествената смазка, която се отделя по време на половия акт, в този случай се отмива, така че ако имате възможност, запасете се с малко изкуствена.

Сексът във вода не означава да зарежете предпазните мерки. Зачеването е възможно и в тази ситуация, макар и вероятността да е снижена. Ако сте се сетили да вземете презерватив, то поставянето му трябва да стане преди долната част на телата ви да се озове под водата. Как ще го направите, вече е въпрос на лична изобретателност. Ще ви подскажем един вариант – влезте с водно колело или дюшек.

Не се отдалечавайте много от брега, достатъчно е да влезете във водата до гърди. Дръжте поне една ръка и крак свободни, за да ги използвате при загуба на равновесие.

Когато всичко свърши, ще почувствате бързо охлаждане, затова, дръжте наблизо надуваем дюшек, с който да се върнете на брега, а там задължително трябва да ви очакват достатъчно сухи дрехи и кърпи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара