В последните минути на 3-ти април, планетата на комуникациите Меркурий навлезе в скъпия и подреден дом на знак Телец. Гостуването му, поради ретроградно движение между 21-ви април и 14-и май, ще продължи до 11-и юни.

Планетата изразява начина ни на мислене, възприятие, изразяване и свързване с околните чрез комуникация.

В последния месец планетата на общуването, информацията и начина на мислене Меркурий, беше в строгото царство на знак Овен. Донесе ни повече напрежение, динамика, необмислено казани и чути думи, желание за бързане и търсене на внезапни резултати.

Време е за промяна!

Преминавайки през Телец, Меркурий се чувства изключително топло. Ще бъдем свидетели на повече стабилност в делата и думите. Ще бъдем по-разумни и ще имаме желанието да обмисляме добре действията си. В новото си положение Меркурий ще говори повече за любовта, хармонията и разбирателството. Ще ни се иска да бъдем по-търпеливи, смирени и приемащи. Информацията ще достига до нас с повече пролетно настроение и усмивки. Целите, които си поставяме сега ще се радват на силен заряд от желание, мотивация и упоритост да бъдат успешни.

Сайтът на астролог Венета Матева 

До 20-и април, бъдете активни и организирайте важните си срещи. Вероятността да бъдете чути и разбрани е голяма.

Използвайте времето на ретроградното му движение в периода 21-ви април и 14-и май за да се върнете към

недовършени проекти и преговори.

Между 14-и и 25-и април, Меркурий се приближава към Уран, но става ретрограден и се връща обратно от пътя, от който идва. Въпреки това, те успяват да си разменят настроение, съвети и влияние. Очаквайте нови идеи, вдъхновение и неочаквани срещи между 14-и и 20-и април. В периода на ретроградния Меркурий, ревизирайте случващото се и между 1-ви и 8-и юни, действайте. Времето е прекрасно да развиете окончателно новите си хрумвания и да се радвате на

успех и напредък в делата.

Гостуването на Меркурий в разкошния дом на Телеца ще донесе успех и напредък на Телците, Девите и Козирозите. Те ще могат да подредят мислите си, да направят успешни срещите си, да пътуват и да сбъдват планове и мечти. В периода на ретроградния период, родените в първа и втора декада могат да очакват провалени срещи и разговори. Тях съветвам да бъдат търпеливи и наблюдателни към случващото се. Ще си отиде онова, което трябва да си тръгне.

Телците трябва да действат, а Скорпионите да внимават с комуникацията. Скорпионите е възможно да се чувстват неразбрани и объркани между много идеи и липсата на възможности.

Водолеите и Лъвовете също е възможно да не намират необходимата почва, за да бъдат чути. Възможни са възпрепятствани планове с

пътувания и срещи.

Овните могат да събират плодовете от започнатите дела.

Близнаците съветвам да се подготвят с добра стратегия и планове за бъдещето си.

Раците и Рибите могат да очакват раздвижване в делата и добри новини.

Везните ще се радват на динамика и хармония.

Стрелците трябва да внимават при работа с документи и да очакват нови възможности.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара