MTV се пренася във Варна това лято. MTV presents VARNA BEACH ще се проведе на 15 юли, организаторите обещават луда нощ.

IMG_4883Грандиозното музикално събитие се организира заедно с общината на морската ни столица. Фестивалът ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители, но засега те се пазят в тайна. Това обещава да бъде най-голямото събитие на живо, което историята на града помни. Международните музикални канали на MTV ще излъчат шоуто по целия свят.

IMG_4900

„Варна е красив град и оживена културна дестинация, което я прави идеалното място за музикално събитие на живо“, коментира Марк Суифт, старши вицепрезидент в телевизията. MTV presents VARNA BEACH ще спомогне и за популяризирането на най-добрите неща, които България може да предложи на света.“

IMG_4857

MTV presents VARNA BEACH продължава дългогодишната традиция на MTV за партньорство с бордове и управителни съвети на туристически фирми с цел популяризиране на градове и региони сред младежките аудитории. Сред последните съвместни музикални проекти на живо, се открояват събитията MTV Crashes в Плимут и Ковънтри, Club MTV в Хърватия, Дери, Гьотеборг и Суонзи, без да се пропуска флагманът Музикални награди на MTV Европа, който миналата година се проведе в Ротердам. Предстои и MTV presents Gibraltar Calling, което ще се проведе през септември 2017 г.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара