Знакът Водолей, принадлежащ на въздушната стихия, на любовният фронт, през 2017 година ще успее да постигне позиция за която дори и не си е мечтал.

Независимо, че съдбата благосклонно ви протяга своята щастлива ръка, Водолеите не трябва да разчитат на лека победа. Сега, актуалният покровител на 2017 година – Червеният Петел – ще ви помага само непряко, ще подкрепя вашите начинания само при много остри обрати. Водолеите не трябва да очакват преки инструкции и предимства, просто появили се от нищото. Всички ваши постижения през 2017 година ще бъдат в някаква степен закономерни.

horoscope-1505432_960_720

Между другото, за много Водолеи 2017 година ще бъде съдбоносна, защото вие вероятно ще срещнете човека, когото ще можете да наречете любовта на своя живот. За съжаление, всички знаем, че далеч не всяка такава ситуация е обречена на положително развитие. Човешките отношения са толкова сложни и непредсказуеми, че само един Господ Бог знае, какво може да се случи в един или в друг случай … Така че тук всичко зависи от вас, няма кого да вините. Любовният хороскоп само може да ви посочи правилния курс.

В прогнозата на хороскопа за 2017 година за Водолей има

признаци за взимане на някои превратни решения,

след които интимният живот на представителите на този знак на Зодиака може да тръгне по друг път на развитие. За да може вероятността от грешки да бъде минимална, бъдете готови за това, че ще се наложи да взимате непривични за вас решения. С други думи – при вас могат да възникнат съществени разногласия между вашите възможности и реалната необходимост.

Личните отношения на Водолеите, по времето на 2017 година може да се раздели условно на два етапа. Първият етап ще завърши с края на лятото. Цялата първа половина на 2017 година ще се окаже за вас по-малко динамична, отколкото сте очаквали. Текущите актуални отношения ще се развиват доста бавно или изобщо ще влязат в състояние на ступор, при който нито една от страните не е готова да направи отстъпки, да измени своето поведение в изгода на партньора си. Дори, ако става дума за нищожна дреболия (което в крайна сметка е 99.99% от всички случаи), вие скъпи Водолеи не трябва да форсирате събитията! Позволете на обстоятелствата да вземат връх, а вие самите отидете на втори план. Разбира се, не оставяйте нещата на самотек, но не участвайте в решаването на актуалните въпроси на първа позиция. Това ще ви позволи

бързо да се адаптирате към измененията

на ситуациите и да икономисате ресурси, които ще са ви нужни по-късно.

През втората половина на годината, която ще започне от началото на юни и ще свърши в самия финал на цикъла на Огнения Петел, ви предстои да действате значително по-активно. Тук може да не се стеснявате от своите възможности, дори ако те многократно превъзхождат възможностите на вашите опоненти. Постигайте желаното, изграждайте отношенията така, както смятате, че е необходимо. Сега няма да има неправилни варианти и ако по-късно нещо не се получи, бъдете сигурни, че лично вие всичко сте направили правилно. Но, както вече казахме, много е голяма вероятността при вас всичко да се получи. Сатурн, вашата планета втори управител, в този период от 2017 година ще подкрепя всяко ваше решение. Това означава, че може да разчитате на допълнителни резерви. Но, както винаги, използвайте ги разумно и само когато е необходимо!

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й САЙТ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара