За Козирозите 2017 година, в любовен план, може да се окаже изключително успешна. А може и да не се окаже… Работата е в това, че Огненият Петел, покровител на годината, ще влияе върху живота на представителите на този зодиакален знак само непряко и не винаги в положителна посока. От друга страна, планетата Сатурн ще бъде достатъчно силна, за да осигури на своите подопечни всичко необходимо. Така че, ключовата тенденция на този етап, в контекста на темата за личните връзки, е в никакъв случай не се съмнявайте и давайте ход назад. С други думи, за съмнения ще имате хиляди причини, но ако решите да завоювате вниманието на човека, който ви е изключително симпатичен, то го направете, без да обръщате внимание на нищо! В противен случай ви очакват неуспехи.

horoscope-677900_960_720

Ако отстъпите и се откажете на половината път, то съществено ще пострада вашия имидж и емоциите ви. Дори и за това да няма явни причини, след такова фиаско вие може да изпаднете в дълбока депресия, без шансове да излезете от нея за дълъг период. С други думи, минута слабост може да повлечете след себе си редица проблеми, които изобщо не са ви нужни. Трябва да се фокусирате върху това, което ви е необходимо.

Пресметнете силите си, не се притеснявайте да използвате вродената си хитрост. Разбира се, не трябва да се заигравате, но при определени обстоятелства само така вие ще можете да предизвикате вниманието на своята потенциална, възлюбена половинка.

Самотните Козирози ще получат през 2017 година особени предимства, които ще бъдат обусловени от споменатата позиция на Сатурн. Освен това, през втората половина на годината, покровителят Червения Петел, ще бъде, в известен смисъл, неутрален, така че грубо казано, нищо няма да попречи да постигнете желаното. Както и преди бъдете напористи, яростни, бъдете внимателни и от рано премисляйте всички възможни варианти. Независимо от потенциалните грешки, все пак най-добрата ситуация ще бъде за вас тази, в която сте се озовали сами.

Трябва да се добави, че

втората половина на 2017 година ще бъде по-нестабилна

в отношенията с близките хора и роднините, това се отнася и за двойките, които отдавна са в семейни отношения. Няма да можете да реагирате адекватно на внезапно възникнали проблеми, за това ще бъдат подготвени само единици. Вероятно е това да предизвика известни проблеми в семейството и Козирозите ще се наложи да постараят сериозно, за да могат да ги изгладят.

В частност, някои Козирози ще трябва на време да се откажат от завоюването на сърцето на възлюбения/та си и на първо място да се концентрират върху взаимоотношенията с близките си. Не съжалявайте, това е правилния път, който в бъдеще ще ви донесе не само семейна хармония, но и много изненадващи предимства. Огненият Петел не препоръчва да рискувате, защото много от обстоятелствата сега ще се случват в разрез с вашите представи за тях. Това не означава, че през 2017 година ви очакват тотални неуспехи, просто, за вас Козирози, това означава, че ако възникне елемент на хазарт или авантюризъм, то по-добре изобщо не взимайте никакви решения, това ще бъде победната ви стратегия.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й САЙТ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара