От февруари на българския пазар ще се появят два нови модела от серията A на Samsung – Galaxy A3 и Galaxy A5. И двата смартфона имат красив дизайн, подобрена камера, както и различни функции, които осигуряват удобство и правят снимането по-интересно. Те са подходящи за тези, които обичат често да правят снимки и селфита.

galaxy-a5-2017-a520-sm-a520fzkabgl-000000001-front-blackGalaxy A серията се отличава с метален корпус, 3D стъклен заден панел и изящен дисплей, които създават истинско усещане за лукс, когато ги държиш в ръката си.

Ще се предлагат в три стилни цвята – Peach Cloud, Black Sky, Golden Sand.

И двата телефона са с още по-добра камера. Предната камера на Galaxy A3 вече е 8 MP (в модела от 2016 е 5 MP), а двете камери на Galaxy A5 са 16 MP (докато в модела от 2016 са
13 и 5 MP). Включени са и нови функции, които позволяват да правите още по-ефектни и креативни снимки – различни фотографски филтри, специален режим на камерата, наречен Food Mode, дисплей, който може да се използва като светкавица за правене на снимки при слаба светлина и др.

galaxy-a3_instant_center

Добавeна е нова за серията A функционалност, която помага да се пести живота на батерията. Не е тайна, че смартфоните изтощават по-бързо батериите си, защото извършват много по-сложни процеси от по-старите телефони. Но малко хора осъзнават, че едно от нещата, които натоварват батериите, е постоянното включване и изключване на дисплея, за да се провери часът или да се види дали има нови съобщения. А3 и А5 притежават функцията Always On Display. Благодарение на нея може да виждате информацията, от която имате нужда, без да трябва да „събуждате“ устройството.

galaxy-a3_sim

И двата телефона имат слот за MicroSD карта до 256 GB, за да не се налага да се притеснявате за място и да триете от любимите си стари снимки. A5 е Dual SIM модел и може да се използва с две SIM карти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара