За представителите на знака Риби, които са представители на водната стихия, 2017 година, която е покровителствана от огнената стихия, може да се окаже трудно време, включително и в сферата на личните отношения. Но въпреки това, спонтанният дисонанс по отношение на Рибите ще бъде минимален, като причината за това ще бъде доста успешната позиция на Венера и Юпитер.

horoscope-639125_960_720

Като цяло, за 2017 година, подобни метаморфози ще бъдат закономерност. На вас дори няма да ви се наложи да се напрягате особено, всичко ще се подреди от само себе си, както е и нужно. Трябва да преосмислите всички свои предишни отношения. Някои контакти вече са се изчерпали, така че може да се откажете от тях без излишно да преживявате. Също така не трябва да се съмнявате в необходимостта да създавате нови отношения, дори и да ви се струва, че не са ви нужни. Вие опитайте, а динамиката на актуалния годишен цикъл сама ще ви подскаже направлението, в което трябва да се движите.

Ще се учудите колко лесно всичко ще ви се получи.

Рибите, по отношение на чувствената сфера, винаги са притежавали особени предимства, макар, че почти никога не ги използват. Може би е дошло времето?

Заедно с това, в никакъв случай не трябва да се предавате, дори и да ви струва, че най-близките и откровенни отношения са се пропукали и аха-аха да се разпаднат. Борете се до самия край, борете се за своето щастие, защото в действителност това на вас ви е нужно, няма никакви съмнения! Не се страхувайте, че ще сбъркате при избора си на методи за борба, важното е целта да е достойна, а при Рибите друго не работи.

Особено внимание отделете на своето семейство

и взаимоотношенията между членовете му, при това не зацикляйте върху домашните проблеми. Оглеждайте се във всички посоки и задължително ще видите достойна цел, която, може би, отдавна е била близо до вас, но вие постоянно сте я изпускали. Не се притеснявайте да приемате помощ от тези, които са по-опитни при изглаждане на отношенията.

От друга страна не забравяйте, че това е вашия живот и за всяко прието решение сте отговорни само вие. Ако чувствате искренна симпатия, която може да прерасне в нещо по-голямо, не се съмнявайте. А ако не сте достатъчно уверени – не бързайте, но и не стойте без да правите нищо. Помнете, вие сте в състояние да постигнете отношения, които да са достойни. Предстоящата 2017 година, в тази сфера ще бъде показателна за Рибите, а за някои дори съдбоносна. Не трябва да се равнявате по някакви конкретни шаблони, действайте свободно, по свой си начин, както ви говори сърцето.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й САЙТ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара