Историята на астрологията разказва, че векоВе преди нашата ера знакът на Дева и този на Везни, както и част от датите, които в съвременния свят принадлежат на знака на Скорпион, са били обединени в един общ знак. Не случайно техният девиз е: прави, каквото може, и остави другите да правят същото.

Ако Везните можеха да се накарат да изтърпят собствената си инициативност, те много по-рядко щяха да попадат в капаните на чувствата. Обикновено се уморяват доста преди да се е стигнало до приказки за обвързВане и брак и се задоволяват с флирта, доволни от впечатлението, което са произвели.

astrology-1299238_960_720Първостепенна грижа на Везните е да подсигурят красивата рамка на събитията, да се наслаждават на овациите, които им изпращат, и с които възнаграждават усилията им. Но не възнамеряват да говорят за това, което ще последва, когато фанфарите замлъкнат. За тази част от живота трябва да се погрижи друг – този, който е имал удоволствието да бъде ощастливен от тяхното внимание. Дори когато години наред общуват с един партньор, за родените Везни продължава да е важно наоколо да витае романтична аура. Затова са и готови да се отдръпнат и да се затворят в себе си, ако нечии нехаен жест развали подбирания с усилия и вкус интериор за любовна среща.

Овен

Противопоставянето на тези два знака се отразява (като при никоя друга двойка) и върху тяхното общуване. Почти е невъзможно този съюз да продължи дълго, независимо от заряда, с който стартира.

Телец

И двата знака се управляват от планетата на любовта и знаят как да се насладят на живота. Обикновено имат дълга връзка и хармонията в нея е подвластна на характерите им.

Близнаци

Неразбирателствата са редки в този съюз, но случат ли се, отиват твърде надалеч и надълбоко, подкопавайки основите на връзката.

Рак

Ракът държи на спокойствие, сигурност и на малките разходи, докато Везните, макар и да не са щедри, към себе си не прилагат мерки и теглилки. Ако разделят семейния бюджет, ще задържат и връзката си.

Лъв

Тук отношенията са винаги блестящи. Ако домашните отношения се подчинят на всекидневието и рутината, връзката ще се разпадне, дори без големи усилия.

Дева

Поведението на този мъж е твърде изнервящо и прекалено претеглено, дори за една дама Везни. Но в същото време тя е привлечена от способността му да бъде устойчив при всички ситуации и най-вече да поема върху себе си материалните проблеми.

Везни

В тази връзка всичко се държи на секса. Двамата се познават твърде добре, за да си играят номера, но гъделът да надхитриш обстоятелствата не напуска нито едната, нито другата страна.

Скорпион

Бързите, дори на моменти светкавични реакции на Скорпиона са изнервящи и объркващи за Везните. Спокойствието им е под заплаха и те, макар да не са склонни да се признават за победени, в един момент ще го предпочетат пред битката.

Сктрелец

Тук въпросът за дълготрайността на кон¬такта се опира на интелекта и хобито. Колкото и странно да изглежда, но заниманията на тези двама души са в състояние да подпомогнат развитието и съхраняването на съюза им.

Козирог

Ако Козирогът съумее да надмогне резервите, които по принцип има към въздушната Везни, нещата ще потръгнат. Дамата Везни е очарована от възможността да бъде спътница на един преуспяващ мъж.

Водолей

ЕкстраВавантността в поведението при тези двама души прави от този съюз един интересен букет от прояви. Те могат да жиВеят дълго и щастливо заедно, правейки се, че не забелязват страничните забежки.

Риба

Притежание на такт и дипломатичност от страна на Везните е първото и най- важно условие за просъществуването на този контакт. Едва след това той може да се превърне във връзка и оттам нататък те ще броят годините заедно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара