„Доказателство за боговете“ е шеметно пътешествие сред  екзотичните каменни форми, артефактите, скулптурите, пещерните картини. С него Ерих фон Деникен продължава да предизвиква консервативната наука със сензационните си проучвания.

Доказателство за боговете coverКнигата е очерк за древните култури, богато илюстриращ следите на „космическите богове”, дошли на Земята преди хиляди години. С подробни бележки и  снимков материал от Нова Гвинея, Непал, Великденските острови, Индонезия и САЩ швейцарският автор аргументира извънземното присъствие в света и задава редица неудобни въпроси към  международната научна област относно произхода на човека.

Един и същ образ може да бъде открит в скалните рисунки по цял свят – този на „летящите колесници”. В огромните простори на Тихия океан остават скрити легендарни руини, а далеч от най-популярните туристически дестинации се намират градежи, чийто произход представлява загадка и чиято същност и функции си остават все така неясни.

Бащата на извънземната теория Ерих фон Деникен, автор на над 30 изследвания, продължава мисията си да разкрие миналото на Земята – този път с над 150 цветни фотографии.

ДоказателствоЗаБоговете2

Ерих фон Деникен е член на Асоциацията на швейцарските писатели, на Асоциацията на германските писатели и на международния ПЕН-клуб. Удостоен е с почетна докторска степен от Ла Универсидад Боливиана. Носител е на наградата Еспед Илустре от градовете Ица и Наска в Перу, на златна и платинена награда Лоуренцо Фило, а в Германия е удостоен с орден Кордон Бльо дю Сент Еспри (заедно с немския космонавт Улф Мерболд). През 2004 г. получава наградата на Фестивала на изследователите.

Доказателство за боговете3

Дали извънземни посетители наистина са оставили следи на нашата планета преди хиляди години? Оставете се „Доказателство за боговете” да ви убеди!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара