Стрелците са ярки представители на огнената стихия, което гарантира определени бонуси през 2017 година. Червеният Петел също принадлежи към огнената стихия, именно затова веднага може да се каже, че обстоятелствата ще бъдат на ваша страна. Разбира се, това не означава, че с лекота може да си осигурявате вниманието на тези, които са ви интересни. Това, също така не означава, че в семейството ви ще цари хармония и покой без някакви съществени усилия от ваша страна.

horoscope-641919_960_720

В действителност, относно сферата на отношенията, покровителството на Червения Петел трябва да тълкува по различен начин – когато ви е нужно, ще намирате на кого да се облегнете. Ако в отношенията сте искренни и честни и в последния момент не ви достига малко сила, то непременно някой ще ви помогне. С други думи, важни са вашите усилия. Затова пък удовлетворението от постигането на целите ще бъде огромно, още повече, че вие сами сте свършили работата – плодовете от собствените ръце са значително по-ценни от получените в подарък.

В сферата на любовта и отношенията 2017 година, за Стрелците, ще бъде стабилен период, без някакви съществени промени или ситуации, на които да трябва да обръщате повишено внимание.

Важно е да се отбележи, че в годината на Огнения Петел, на Стрелците много ще им допада неговата разумна настойчивост. Това ще бъде полезно за Стрелците не само при първото запознаване, а и за да запазят своите актуални отношения, ще се наложи добре да се постараят.

Бъдете внимателни:

основните проблеми ви очакват не извън стените на дома ви, а вътре в него. Но не трябва да забравяте за бонусите на 2017 година, покровителя на годината ще защитава всячески Стрелците от грешки, подтиквайки ги към правилни избори и предпазвайки ги от неправилни решения. Ако вие сте решили да направите нещо, но до този момент нищо не се получава, спрете и се замислете. Вероятно се стремите към отношения, които не са ви нужни. Освен това Огненият Петел е покровител с опит и неискренните думи няма да имат ефект при него, а користните цели няма да бъдат постигнати.

Разбира се, всичко това е доста индивидуално и при всеки конкретен представител на знака Стрелец, в това отношение, ще бъдат възможни различни метаморфози. Но тенденцията е една за всички и тя е очевидна – във всички случаи сега лъжите ще бъдат разкривани и ще се отразяват пагубно върху вас. Именно затова не трябва да се опитвате да започвате отношения,

ако има някакъв нечестен нюанс.

Но е различно, ако вие просто не сте сигурни в потенциала на тези отношения. На подобен въпрос Венера има само един отговор: „Опитай!“. И може да не се съмнявате, че Червеният Петел ще бъде солидарен с нея. Именно затова, дори при минимални усилия, но с ясни жизнени принципи и високи морални устои, през 2017 година може да постигнете много.

Като цяло, през 2017 година Стрелците напълно могат да разчитат на ярки, продуктивни отношения и да очакват много истинска любов, но при винаги трябва да помните, скъпи Стрелци, че истинската любов е само тази, която е сега до вас!

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й САЙТ. 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара