Представителите на знака Скорпион се отнасят към водната стихия, която на този етап не е най-силна, интензивна и динамична. Защото 2017 година принадлежи към огнената стихия, а и покровителя й – Червения Петел също. От друга страна Сатурн ще се чувства добре през цялата2017 година, което няма да донесе особени бонуси за любовната сфера, но може би ще помогне да не губите сили напразно.

giant-hairy-scorpion-1569237_960_720

Важно е отбележите, че в началото на годината, за Скорпионите на първо място трябва да бъде участието в делата на околните и вниманието към тях. Далеч не всички от сегашните ви взаимоотношения са продуктивни, но важното е, че някои от тях могат да се окажат истински разрушителни. А още по-важно е това, че едва ли ще успеете да се ориентирате в ситуацията. Така, че не бързайте и в никакъв случай не отказвайте помощ на приятели.

През цялата първа половина на 2017 година именно приятелските отношения в живота на Скорпионите трябва да бъдат на първо място, защото точно в любовната сфера ще ви очакват разочарования. Приятелите ще ви подкрепят в трудните минути на разочарование. Извън всяко съмнение е, че вие, скъпи Скорпиони, се чувствате щастливи с всички сериозни и краткотрайни романи, и без съмнение се нуждаете от тях. Всяка ситуация е индивидуална, но съвета е един: не се крийте от собствените си желания и не крийте чувствата си от околните. На много ще им бъде трудно, но през 2017 година финала на любовната драма ще бъде положителен, затова губейки надежда вие се самозаблуждавате.

Към средата на 2017 година много неща в живота на Скорпионите значително ще се изменят, но не е важно до колко ще се изменят заобикалящите ви събития и условия ,а това, че вие самите ще се промените, и то доста. Именно в този момент вие ще намерите този, когото с пълно право ще можете да наречете своя втора половинка. И дори е трудно да се каже кое ще послужи за първоизточника на промени: дали промените, случващи се във вашия живот ще доведат до това, да намерите своята любов или новата фигура във вашето обкръжение ще послужи за лост, който да задвижи маховика на промяната в съдбата ви.

Едно е сигурно, за семейните Скорпиони, в този период на 2017 година всичко ще обърне, ще бъде по-различно. И не трябва да много съжалявате, защото така или иначе няма душевен покой. Всичко ще се подрежда индивидуално, макар че всички женени романтични са еднакво нещастни, все пак всяка ситуация е уникална. Всичко, което ще се случи в интимния живот на Скорпионите ще ги доведе до преоценка на сегашните им активи и до разбирането по кой път да вървят в бъдеще. В края на краищата Скорпионите ще разберат, че не могат да се противопоставят на обстоятелствата, ако сами не повярват в себе си.

Като цяло 2017 година ще се окаже за Скорпионите положителен период, макар и труден. Вие с чест ще преминете през всички изпитания, така че вашите близки и роднини ще се гордеят с вас. Важното е да не изпадате в крайности. Излишната депресивност, както и крайната жизнерадост, стигаща до безумие, на този етап не са подходящи. Постарайте се да се научите да се контролирате, това ще ви помогне да създадете по-стабилни връзки. През 2017 година трябва да избягвате откровенните авантюри, защото крайният резултат може да бъде разрушителен за вас. А тези, които се стремят към искренни чувства, ще се окажат печеливши!

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й САЙТ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара