Как да познаете истинският Овен

Овенът е самоуверен и независим, авантюрист, действа спонтанно, не обича да се подчинява, често избухва, подвластен е на чувствата, говори директно и мрази теоретичните разсъждения, не може да изслушва търпеливо и не понася да изискват от него винаги да е разумен и спокоен.
Той по природа е инициативен, но стремежите му прегарят бързо, щом срещне неразбиране и особено когато става дума за чувства. Дори когато спечелите сърцето му, не забравяйте: Овенът не търпи да го пренебрегват. При изневяра реагира мигновено, може да скъса всички връзки и да потърси щас¬тието си далеч от вас.

horoscope-639126_960_720

Дамата Овен е инициативна и пробивна в любоВта. Но какъв ще е съюзът й с мъжете, според техния зодиакален знак?

Овен

Тази връзка много трудно ще удържи под напора на времето. Изключения има само когато тя е създадена на зрели години или по принуда на обстоятелствата. Общата цел може да обедини тези двама така, както любовта не е в състояние.

Телец

Не им е съдено да се разберат, за всичко говорят на различни езици. Докато се решат на трайна връзка, ще са забравили един за друг. Ако все пак се съберат, бракът им ще се крепи върху осъзнатата мисия за-отговорност пред децата.

Близнаци

Сексуална енергия и любопитство заедно – бурна връзка, около която ще хвърчат искри през целия им съвместен живот. Но много често той се прекъсва след навършване на 33 и около 42 години. Добре е да нямат голяма разлика във възрастта.

Рак

Светските контакти и поведение на дамата Овен зашеметяват Рака и не му дават време за маневри. Докато се осъзнае, вече е впрегнат в брак или подобни по сила задължения. При кризи обаче тази връзка не е особено издръжлива.

Лъв

Възможно най-хармоничният сбор на чувствена енергия и сексуална атрактивност. Два огнени знака – това разпалва страстите, но точно те често раждат и проблемите. И дори да ги превъзмогнат, трудно ще върнат спокойствието в брака.

Дева

Непрекъснатите изисквания и странни желания за промени на дамата Овен бързо изнервят Девата. После всичко е в ръцете на съдбата.

Везни

Различни са и се привличат. Заедно си дават време да не си омръзнат – периодите на нежелание за контакт и разделите са доста чести. Между 33 и 42 години и двамата са склонни да потърсят друга връзка и усложненията често са непоправими.

Скорпион

Експанзивни и непредвидими, те не могат да останат равнодушни един към друг още на първата среща. Вкопчват се и забравят за всичко. Решават трудностите в бурни спорове, което прави съжителството им изпитание най-вече за околните.

Стрелец

Една огнена връзка. Стрелецът е непостоянен в чувствата и толерантен повече към себе си. Това амбицира дамата Овен, тя си поставя за цел да го притежава завинаги и обикновено успява.

Козирог

Връзката им обикновено е кратка и баланси¬ра по ръба. Докато е екзалтиран, Козирогът е склонен да не вижда амбициите на Овена да доминира. Но в брака никой от двамата няма да отстъпи властта доброволно!

Водолей

Между тях може да разцъфне хармонична дружба. Готови са да си помагат, да разширяват взаимно опита и знанията си и да отстъпват водещата роля на партньора. Но ако дамата пожелае професионална реализация извън семейството и дома, настъпва обрат.

Риба

Мъжете Риби са провокирани от най-непредсказуемия за тях знак – Овен. Желанието за притежание ги води към задълбочаване на контакта. Това обаче плаши дамата – тя не иска да е добре прочетена книга.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара