В годината на Огнения Петел някои от Везните окончателно ще се разочароват от своите отношения. Не съжалявайте, говорим за тези, които действително имат проблеми в тази сфера. Така че тази ситуация няма да бъде за Везните удар от съдбата или много неочаквано събитие! Това се отнася за ситуациите, които са вече закономерност и всичко отдавна ви е дотегнало.

horoscope-644863_960_720Естествено е, че Везните малко ще съжаляват, но бързо ще се съвземат и ще се втурнат с нови сили в боя. Не е необходимо да се фокусирате от самото начало върху нова връзка, това се отнася за всички Везни, които по една или друга причина са останали свободни в началото на 2017 година. Бързането при търсенето на спътник ще доведе до нови разочарования, не се съмнявайте в това. Така или иначе, в този период, при вас ще се появи повече време за приятели и роднини, на това трябва да обърнете внимание на първо място. От друга страна не е нужно да заемате смирена позиция, защото Огненият Петел се слави със своята динамика, той предпочита първо да действа, а после да мисли. И понеже 2017 година принадлежи към огнената стихия и към вашата въздушна стихия се отнася индиректно, то не трябва да приемате за основа на своите действия всички огнени тенденции на годината.

Въпреки че, скъпи Везни, ясно е, че не си заслужава да се затваряте в себе си и да „зацикляте“ на събития и отношения, които отдавна са в миналото. За Везните 2017 година ще се характеризира с нестабилност и бърза смяна на различните етапи. Ще прилича на шахматна дъска. Т.е. ще има периоди на действително висока активност, нови емоционални изблици и ярки чувствени победи, те ще се редуват с достатъчно спокойни и уравновесени етапи, през които няма да се случва нищо. Вие сами отлично ще разбирате на какъв етап сте сега – така, че няма смисъл да се фокусирате върху този въпрос, още повече, че всичко тук се случва много индивидуално.

Вероятно в определени моменти силно ще ви се иска да се възползвате от не най-честните методи. Някой отстрани ще ви подтиква към решението, че малко лъжа действително може да бъде вашето спасение. Решението е ваше, но трябва да разберете, че подобни действия ще доведат до загуба на покровителството от страна на Огнения Петел и Венера, управителя на вашия знак. От друга страна, понякога в живота действително се налага

да избирате по-малкото зло и това винаги е сложно.

Помнете, че сърцето ви не винаги е право. При вас всичко ще се получи, ще постигнете победа, но в перспектива! На този етап от живота е логично да трупате ресурси, а не да ги харчите. И важното е: никога да не забравяте тези, които са оставили съществена следа в живота ви. Тези примери много ще ви помогнат в определени моменти.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – в личния й САЙТ. 

0 Коментара