Телец, Лъв, Скорпион и Водолей са НЕПОДВИЖНИ ЗНАЦИ. Ако Слънчевият ви знак е неподвижен, сте родени да си изкарвате прехраната като ОРГАНИЗАТОРИ на мислите и действията. Никога няма да сте щастливи или да постигнете истинските си цели, ако организацията е предоставена на друг. За да работите с любов, да се осъществите в професията си и да постигнете всичко, произтичащо от това, трябва да сте човекът, безспорно нагърбил се да осигури успеха на фирмата или начинанието, в което участвате, било то ваше или на друг – колкото и да е странно, доста често предпочитате да е на ДРУГ. Напълно щастливи сте само когато, така да се каже, ви е възложена ролята, с която се справяте така добре: на звероукротителя в астрологичния зоопарк, а Бог ми е свидетел, доста астрологични зоологически градини се нуждаят от „надзирател“! Именно вие трябва да сте човекът, който прави така, че нещата да стават, който вдъхва страхопочитание и оправя „бакиите“ на другите, така че всичко да върви по вода. Оставете кардиналните знаци да командват парада, подвижните – да изпълняват ролята на посредници, вие имате нужда да чувствате, всъщност не, да бъдете непоклатимата скала, върху която всички търсят опора, и да сте обединителен център.

astrology-1244769_960_720

Ако се хванете за постоянно с работа, където не носите отговорност за ставащото около вас, нищо чудно да ви сполетят физическа умора, душевно напрежение, емоционална потиснатост, които накрая могат да ви докарат и хронично заболяване.

Представителите на четирите неподвижни знака са родени да носят отговорност за изхода от всяко начинание, с което са се заели. Въпреки това конкретната работа, която отговаря най-пълно на отделните хора, зависи от елемента на техния знак, тоест от това дали те са неподвижни ЗЕМНИ организатори (Телец), неподвижни ОГНЕНИ организатори (Лъв), неподвижни ВОДНИ организатори (Скорпион) или неподвижни ВЪЗДУШНИ организатори (Водолей).

Телец

telec-1

Ще берете плодовете на своята любов в професионално поприще, отговарящо на неподвижната ви ЗЕМНА природа. Земята е свързана с нещо непоклатимо, стабилно, практично, със здрава основа и огромен потенциал за растеж. Изпитвате потребност да разполагате с всички факти, сетне да ги обмислите спокойно (и често пъти вироглаво!), докато се уверите, че е дошло време въз основа на тях да действате, но след като сте ги претеглили много внимателно. Ще преуспеете във всяко поприще, където имате възможност да обуздавате импулсивното поведение на другите и да градите здрава основа за собственото си бъдеще. Стихията ви е да създавате огромни империи и големи корпорации – ваши и на другите: в името на това сте готови едва ли не да спите на бюрото си. Ще сте силно потиснати, ако не сте се заели с начинание, което от година на година се разширява все повече, било то банка, селскостопанска ферма или фирма за недвижими имоти… или дори производството на плюшени мечета.

Лъв

luv-1

Ще берете плодовете на своята любов във всяко поприще или професия, които са в съзвучие с вашата неподвижна ОГНЕНА природа. Огънят е свързан с всичко вълнуващо, нестандартно, дръзко, което е в състояние непрекъснато да ви вдъхновява. Работите ли нещо, което ви връзва ръцете и не позволява да се нагърбите и да организирате всичко, изпречило се пред погледа ви, то ви потиска и както подобава на Лъв, вие ще завиете от мъка. Изпитвате потребност да се изразявате открито, съзидателно и по един или друг начин творчески – а също и да бъдете уважавани и оценявани, инак ще бъдете кръгла нула и за другите, и за себе си. Знаете най-добре как да се справите и за нищо на света не бива да се поставяте в положение, когато от вас се очаква да изпълнявате чужди нареждания. Прави сте в девет от всеки десет случая, това си е самата истина, и пречат ли ви да осъществявате винаги оригиналните си, широкомащабни идеи, ще се чувствате най-нещастният човек на света. За вас е просто задължително да свирите първа цигулка, а когато накрая се утвърдите на поприще, където невероятният ви талант ще бъде оценен и възнаграден по достойнство, ще добиете самочувствие, което ви гарантира огромен успех. Всяка професия, която ви развързва ръцете да постигнете високи резултати, ще задоволи дълбоката ви потребност да бъдете свободни – всъщност да не изневерявате на самия себе си – и да докажете на какво сте способни на хора, неподозиращи колко мъдри сте.

Скорпион

scorpion-1

Ще берете плодовете на любовта в професия, съответстваща на неподвижната ви ВОДНА природа. Водата е свързана с всичко дълбинно и всепоглъщащо, което се разгръща, без да усетите, и което е обвито в ореола на тайнственото, отприщващо същински порой във вашето въображение. Каквото и поприще да изберете, имате потребност да получите възможността да стигнете неговите дълбини, да покорите върховете му, да му се отдадете изцяло и да го опознаете от всичките му страни, така че да използвате в бъдеще това познание. Вътрешно сте убедени (независимо дали го съзнавате или не), че познанието е сила, а силата е най-прекият път към успеха. Възползвате ли се от невероятната си способност да „държите всичко под око“, човек може да се обзаложи, че фалове няма да има. Нищо не убягва от орловия ви поглед. А ако пропуснете да видите нещо, вие го усещате със силно развитата си прозорливост и интуиция. Родени сте за всяка сфера на дейност, която позволява да изучите силните и слабите й страни и да работите възможно най-дълго сами, та да приложите непоколебимите си критерии за съвършенство. Ще прибегнете до силно развитата си дарба да изследвате всичко, до което се докосвате, защото не ви свърта на едно място, докато не изясните или не решите загадката, проблема или заплетената ситуация. Предпочитате да се осланяте на собствения си подход и никак не обичате някой, пък бил той и началникът ви, да го поставя под въпрос, независимо дали се изявявате като актьор или политик или сте водопроводчик. Не сте от хората, които прибързано изгарят мостовете зад себе си, защото обикновено умеете да обуздавате бушуващите във вас емоции и силната си воля със съзнанието колко ценни са предпазливостта и практичността (казах „обикновено“!) Ето защо сте в състояние да потискате дълго своето недоволство. Няма да давате воля на чувствата си и отстрани ще изглежда така, сякаш сте се примирили. Но усетите ли, че моментът е подходящ, наберете ли достатъчно ‘самочувствие, ще дадете да се разбере недвусмислено, че или ще стане, както вие искате, или ще напуснете. И то завинаги! Между другото, ако шефът на полицията Дейл Симпсън бе роден под знака не на Рибите, а на Козирога или Скорпиона, щеше да си тежи на мястото. Работата в следствието и полицията не са единствените поприща, прилягащи на тези два Слънчеви знака, ала безспорно им пасват като ръкавица. Но един полицейски шеф от зодия Козирог вероятно няма да миряса, докато не стане комисар, а един Скорпион сигурно би използвал работата си в полицията като трамплин към политиката. Но за разлика от представителите на зодия Риби хората от тези два Слънчеви знака няма да се притеснят, че ще им се налага да гледат сцени на насилие, неизбежно свързани с тази професия. Освен това Козирозите и Скорпионите по-лесно ще налагат съответните наказания на престъпниците, пък и на всички нас, ако сгазим лука.

Водолей

vodolei-1

Ще берете плодовете на своята любов в професии, отговарящи на неподвижната ви ВЪЗДУШНА природа. Въздухът е свързан с всичко, което – във вашия случай – е непредсказуемо, нестандартно, неочаквано, променливо… и свързано с интелекта. Държите да ви оставят на спокойствие, докато се съсредоточавате, застанали на главата си, така че после да смаете всички с проблясъците на своята прозорливост и гений. Никога няма да се чувствате щастливи или да преуспеете в професията, която изисква от вас да се съобразявате със строго установено работно време. Да, притежавате невероятна организаторска дарба, но организирате ли нещо, искате то да стане както сте решили вие. От любопитство ще измисляте нов подход едва ли не към всичко, монотонната работа ви изнервя. Все ще ви хрумне нещо оригинално. Тъй като сте общителни, се сприятелявате лесно и ако сте типичен Водолей, обичате хората, ето защо е твърде вероятно да станете много близки с шефа и колегите си. По природа сте обаятелни и широко скроени, затова ще ви е трудно да правите разлика между началници и подчинени. Ще сте по-удовлетворени на поприще, където носите отговорност най-вече пред себе си, тъй като оригиналният ви поглед върху нещата изисква простор и свобода, та да обновите старите методи. Подобно на всички неподвижни знаци, не понасяте глупаците и принудят ли ви да изпълнявате нареждания, които според вас са безплодни и ялови, понякога се инатите като магаре на мост: тъкмо затова поне в началото трябва да търсите в работата първо свобода на изказа, а не толкова финансово възнаграждение. Прилягат ви всички поприща, даващи възможност да подреждате приличните на детска мозайка проблеми в цялостна картина, а сетне да ги превръщате в блестящи решения, а също в обедната почивка да играете на топчета с бонбони дропс.

От „Звездни знаци“ от Линда Гудман 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара