В понеделник и вторник хората са обхванати от информационно-психологическа конфронтация, прекомерна отдаденост на определени идеи, което създава мрачна, напрегната атмосфера. Несигурността на социално-икономическите процеси ни принуждава да действаме по различен начин в причини условия и обстоятелства.

През цялата седмица трябва да поддържаме баланс между външния свят и вътрешните си противоречия. Колективната работа, общуването в група от съмишленици, чиято цел е взаимопомощ и постигане на обща цел, помага да се справим с тревогите и страховете.

На 22 ноември в 10:21 ч. Слънцето навлиза в знака Стрелец, което ще има най-добро въздействие върху физическото и психическото здраве на хората. Мрачните мисли изчезват и се появява вдъхновение и вяра в щастливото бъдеще. Енергията на общественото внимание допринася за решаването на много проблеми.

Новолунието в Стрелец на 24 ноември ще унищожи негативните програми от изминалия лунен месец и това ще доведе до подобрение във всички области на живота. От този ден общият енергиен фон, обстоятелствата, развитието на определени процеси стават по-положителни и благоприятни. Започва един много динамичен период.

Като цяло седмицата е благоприятна за придобиване на популярност, разширяване на бизнеса, сътрудничество с чуждестранни фирми, решаване на правни въпроси. Все пак трябва да се има предвид, че изобилието от информация ви пречи да видите това, което е важно, и ви изморява, което създава идеална среда за пропагандатори и манипулатори.

Овен

През този период ще бъдете малко объркани от дребни проблеми у дома и на работното място. Но притесненията ви ще изчезнат, ако се заемете с творческа работа или любимо хоби. След новолунието ще имате възможност да постигнете успехи в професионалната си област. Не се занимавайте с моментни дела и еднократни печалби, а насочете всичките си ресурси към изпълнението на големи проекти. Това е подходящият момент да създадете нови и изгодни познанства, които ще са от полза за кариерата ви в дългосрочен план. Това е благоприятен период за семейните отношения.

Телец

Когато изготвяте документи и обсъждате сътрудничеството, не пренебрегвайте дребните неща. За да разширите бизнеса си, потърсете чуждестранни инвеститори. Не са изключени и промени в организацията, които този път са съвсем предвидими и разумни. Въздържайте се от рискови инвестиции и не давайте пари назаем, тъй като има вероятност парите ви да не бъдат върнати. Ако все още сте свободни, не се отказвайте от романтичните срещи – новите запознанства ще ви донесат само положителни емоции.

Близнаци

Ще успеете да разрешите конфликтите, които са ви измъчвали през последните няколко седмици. Най-добре е да направите първата стъпка към помирение. За женените хора звездите съветват да се пазят от изкушението да имат странична афера. Възрастните роднини ще имат здравословни проблеми, за които да се тревожат. Семействата ще продължат да имат проблеми с децата си, което ще доведе до големи разходи. В момента обаче проблемът не изглежда много остър, въпреки че остават проблеми, които ще трябва да се решават по-късно.

Рак

Недоверието се засилва, старите страхове и проблеми от детството излизат от подсъзнанието. Въпреки че през този период не се очакват сериозни здравословни проблеми. А след новолунието ще имате повече енергия и сила и, както се казва, ще можете да премествате планини. Това е добра възможност да промените живота си към по-добро, но изисква смелост и решителност. Чудесно време и за хората с творчески професии – те могат да се превърнат в популярни личности в своето обкръжение и този положителен процес ще продължи.

Лъв

Ще бъдете затрупани с толкова много работа, че ще можете да се справяте само с инструкциите на шефа си. Ще има известно объркване в бизнеса и в работата. Поредица от грешки, сривове в сделките, внезапни повреди на машини могат да подкопаят самочувствието ви. Не се опитвайте да се справите с всичко, погрижете се за нервите си. Сега е по-добре да изпълнявате само текущите въпроси. Много хора ще искат да захвърлят всичко и да си починат. Хороскопът препоръчва да си вземете отпуск, но в никакъв случай не напускайте работата си: тези трудности са временни и ще бъде много трудно да си намерите ново място.

Дева

Следете разходите си, защото в противен случай в джоба ви ще зейне дупка. Периодът няма да донесе сериозни приходи. Възможни са романтични връзки на работното място, служебен романс, който ще прерасне в дългосрочна връзка. Като цяло периодът е благоприятен за любовни отношения, за подновяване на дългогодишни връзки, както лични, така и бизнес. Вгледайте се по-внимателно в близкото си обкръжение, сред близките ви има човек, който ви цени много. Ако му дадете шанс, ще откриете много нови за вас качества, които не сте забелязали преди.

Везни

Здравословните проблеми на възрастните родители ще ви накарат да преосмислите графика си. Потърсете допълнителни доходи, старото хоби ще ви помогне и ще започне да се изплаща. Въпреки това не се натоварвайте с повече, отколкото можете да понесете, защото в противен случай хроничните заболявания ще се влошат. Благоприятните промени, започнали през миналия месец, ще се засилят. Ще намерите нови приятели и покровители. С тяхна помощ ще можете да решавате проблеми и да обмисляте перспективни казуси. Възобновяването на веднъж прекратени отношения също е съвсем реално.

Скорпион


В екипа ви очакват конфликти сред сблъсъци на интереси и желание да създадете благоприятни условия за себе си. Не бързайте да се отказвате, ако не сте доволни от условията, подгответе автобиография и я изпратете на различни компании. Запишете се на обучение за личностно развитие, което ще ви помогне да видите потенциала си и да станете по-уверени в способностите си. Ръководителите ще се дразнят от непрофесионализма на служителите, така че повечето процеси ще трябва да се контролират лично.

Стрелец

Страстите от началото на ноември ще утихнат и ще настъпи период на нови възможности и вземане на важни решения. Бъдете сигурни, че новото развитие ще донесе само позитиви. Много от двойките, които са се разделили по-рано, ще се съберат отново. Връзките с колеги от други градове или държави ще бъдат от голямо значение; вероятно се очертават дългосрочни сътрудничества. Ако разполагате с капитал, задължително го инвестирайте в недвижими имоти. Децата се нуждаят от внимание, а за техните нужди ще бъде похарчена доста голяма сума пари.

Козирог

Седмицата носи много оферти и всяка от тях ще бъде успешна от гледна точка на парите. Предприемачите ще трябва да отделят време, за да разрешат проблемите с данъците и документите. Безработните ще намерят мечтаната работа. Отначало новото място може да не ви се струва подходящо, но по-късно ще видите, че това е най-добрият вариант. По това време се увеличава рискът от харчене за ненужни неща. В любовната сфера ще цари несигурност: ревността и липсата на доверие могат да разрушат това, което сте градили с години.

Водолей

Работата и творческите проекти ще ви отнемат много време, но ще ви донесат положителни резултати! Мъжете ще станат по-смели в запознанствата, а жените ще бъдат заобиколени от вниманието на щедри ухажори. Много от вас ще се срещнат със стари приятели и добри познати, живеещи в далечни страни, възможно е успешно пътуване и нова романтична страст. Ще искате да имате повече свобода, което няма да се хареса на партньора ви. В семейните съюзи ще има напрежение по отношение на разпределението на бюджета.

Риби

Очакват се много проблеми, свързани с подобрения в дома, сделки с недвижими имоти, които ще продължат и през следващия месец. Настроението ще бъде променливо поради дребни неуредици в работата и недостиг на доходи. Скоро обаче всички проблеми ще отминат и ще почувствате прилив на енергия! Повишението е възможно, ако имате смелостта да поискате повишение. Можете да сте сигурни, че шефовете ви ще признаят вашите заслуги и старание. Ако сте без работа, поемете някоя работа на непълно работно време, за да покажете уменията си и да намерите нови клиенти.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара