2022 г. е вече на хоризонта. Новата парадигма, която формира различен свят с други правила още през 2020 г. създаде един универсален въпрос, който е актуален сега: „Кога ще се върнем към „нормалното“?

Сайтът на Цветелина Каменова

Астрологичните тенденции за 2022 г. предвиждат много големи планетарни промени през календарната година. Най-важният модел е необичайното изместване на позицията на двете големи планети Сатурн и Юпитер.

Сатурн е в знака на Козирог през 2020 г. и е единствената стабилна планета, която не е променила позицията си от началото на кризата с Covid-19. Неговото движение (макар и за кратко) през април 2022 г. е една от най-обещаващите промени, които могат да нарушат този модел и статукво и да доведат до промяна в кризата. Юпитер, който премина през знаците на Стрелец, Козирог, обратно в Стрелец, отново обратно в Козирог през 2020 г., след това във Водолей, отново в Козирог и накрая обратно във Водолей през 2021 г., най-накрая ще се придвижи в Риби през април. Това е голямо Вселенско събитие, тъй като Юпитер се движи в собствения си знак и не се връща назад, както направи през 2020 и 2021 г., обещавайки ни облекчение от неочаквани събития и катастрофи.

Имайки предвид горните транзити през 2022 г., можем да очакваме следното от тази година по отношение на хороскопа за 2022 г.:

Хуманитарната криза – много добри шансове Covid-19 да слезе до ниски нива и вече да спрем да го наричаме пандемия още през тази година. Можем да очакваме добри резултати след април 2022 г. Шансовете са да се сведе до епидемия и най-накрая да започнем да виждаме отстъпление и контрол до края на годината.

Глобалните икономики ще преминат в агресивна фаза за създаването на богатство. Растежът трябва да достигне своя пик след април 2022 г.

Нов световен ред и бързи промени в морала на хората, както и в начина на правене на бизнес ще възникнат през 2023 г. Това ще намери своите корени през втората половина на 2022 г. и трябва да започнем да се подготвяме за много социални промени през следващите години.

Овен

През цялата година ще правите планове за вашите дългосрочни проекти. Ще създадете нови приятелства, а необвързаните ще намерят фокус в някого, когото харесват. Ще се съсредоточите и върху професионалните изяви и комуникацията с ваши колеги. Бъдете нащрек, тъй като е много вероятно да да възникнат нови дългосрочни проекти. Финансовият сектор показва шанс за печалби, така че е добре да проявите активност в дискусии относно печеливши сделки. Ще е добре да бъдете внимателни със съществуващите си колеги и бизнес партньори, тъй като те могат да имат различни намерения от вашите. Моля, не позволявайте на грешните хора да контролират живота ви. Новите проекти може да ви направят щастливи и ще станете много обнадеждени и мотивирани за целите в живота ви.

Дългите пътувания и чуждестранните колаборации също ще бъдат част от 2022 г. Около април внимавайте и с погрижете за здравето си, както и това на вашите близки.

Телец

Точката на кариерата ще бъде много важна през 2022г. Това е година за растеж и създаване на нови проекти. Тези, които работят в сферата на изкуствата и развлеченията, ще имат различни възможности. Работете разумно, за да имате имате напредък. Дискусиите с вашия мениджър ще бъдат често срещани. Ще се опитате да получите нови възможности, а това е много възможно, ако работите усилено. Съществуващата ви работа също може да се нуждае от промяна. Ако се справяте добре, тогава вашите мениджъри ще ви дадат допълнителни отговорности. През втората половина на годината фокусът ви ще се измести към дългосрочни проекти и вашето бъдеще. Това е време да се съсредоточите повече върху нови социални контакти и общи проекти. Нови хора ще дойдат в живота ви от лични или професионални области. Все пак е добре да имате едно наум. Повече фокус върху дългосрочните проекти и печалбите. Не пренебрегвайте времето прекарано с децата и семейството. Сега е момент, когато ще имат нужда от вас.

Близнаци

Периодът бележи раздвижване в някои от плановете ви за дълги пътувания и чуждестранни колаборации. Това е време за работа по чуждестранни проекти. Дълги пътувания могат да възникнат по лични и професионални причини.

Отделете малко време за пауза и вглеждане в дълбочина по темата за духовното израстване, тъй като това е чудесно време за подобни дейности. Ще се опитате да научите чужд език или нов предмет. Ще имате засилен интерес към древните науки и култури. Виждат се и проекти, свързани с медии и масови комуникации. Авторите и издателите ще намерят това време за чудесно.

След април ще се съсредоточите повече върху кариерата и дома си. Това може да доведе до някои спорове с вашите шефове и колеги. Очакват ви нови проекти и трябва да работите усилено за тях. Може да се появи напрежение, защото колегите ще бъдат много взискателни. Това е сложно време, така че трябва да се владеете. Има големи шансове за сделки с недвижими имоти и семейни срещи. Възможно е и преместване през втората половина на годината.

Рак

Това е много чувствителна година, тъй като ще бъдете изправени пред финансови предизвикателства. Може да възникнат извънредни разходи, така че трябва да имате контрол върху това. Не е добре да поемате излишен финансов риск. Внимавайте с кого се кооперирате. Изисква се да направите някои мъдри ходове. В противен случай тези начинания могат да бъдат провал. Може да се наложи да разрешите някои спорове във връзка с данъци, такси, кредити и застраховки. През този период може да получите повишение в кариерен план или нова работа. Тези, които работят в правния и административния сектор, ще бъдат много активни.

Лъв

2022 година ще бъде много значима за вашите лични и професионални отношения. Самотните Лъвове сериозно ще се замислят за брак. Вашите лични и професионални отношения ще бъдат акцент. Ще бъдете чувствителни по темата през тази година. Ще има и добри възможности за бизнес и договори. Вие и вашият съпруг или партньор ще помислите за стабилността на вашите отношения. Време е да надградите връзката си на ново стъпало. Това е добър момент да усъвършенствате и в професията си. Възможно е и пътуване в чужбина. Прекрасна година за романтика и брак. Опитайте се да бъдете гъвкави и разбиращи. Ще бъдете много съсредоточени върху партньорствата от лично и професионално естество.

Дева

Девите ще бъдат много загрижени за работата и здравето си. През цялата година и двата въпроса ще бъдат актуални.

Очакват се нови събития на работното място, като не са изключени и спорове. В същото време трябва да бъдете внимателни с колегите си. Могат да се появят и дребни здравословни проблеми в долната част на корема и храносмилателната система. Много е важно да помислите как „асимилирате“ енергията на другите хора.

През тази година може да уредите множество от дълговете си. Поработете върху вашето его, за да не създава излишни проблеми. Моля, опитайте се да бъдете малко гъвкави във взаимоотношенията. Може да мислите за нови партньорства и споразумения.

Везни

Това е много важно време за вашите творчески таланти и занимания с деца. Необвързаните ще се опитат да срещнат своята половинка. Ще получите много възможности в тази посока. Има шансове за нови идеи, които могат да ви помогнат да печелите пари в бъдеще.

Тези, които работят в сферата на изкуствата и развлеченията, ще получат нова работа. Може да стартирате и нови курсове за квалификация и повишаване на компетенциите. Много активни ще бъдат тези, които работят с детски и младежки групи. Това е добър момент да анализирате очакванията от вашата работа. През втората половина на годината трябва да се съсредоточите повече върху здравето и навиците.

Скорпион

Това е много важна година за вашите семейни дела и ангажименти. Възможни са и сделки с недвижими имоти. Ще трябва да сте по-концентрирани у дома. Това е време да подобрите начина си на живот. Може да се наложи да поддържате баланс между дома и работата си.

Виждат се и семейни срещи и дискусии, свързани със семейната собственост. Вашите въпроси, свързани с кариерата, също ще бъдат много важни и трябва да намерите баланс между дома и семейството. Ще получите много възможности да покажете своите таланти. Творческите заложби ще бъдат част от тази фаза. Ще се опитате да подобрите собствения си просперитет. Виждат се и много шансове за  социални събирания и развлечения. Не бъдете пасивни. Може да планирате дългосрочни начинания, но трябва да внимавате да не прибързвате.

Стрелец

Това е много натоварена година по отношение на комуникацията с вашето близко обкръжение, братя и сестри. Идеален момент е да запишете различни курсове и обучения с цел личностно развитие и придобиване на нови компетенции. Желателно е да направите добър план за дейностите си, в противен случай може да почувствате пренатоварване.

От втората половина на годината фокусът ви естествено ще падне върху личния ви живот. Ще се опитате да подобрите начина си на живот. Това е моментът да закупите някои нови придобивки за дома. Могат да възникнат и семейни срещи и дискусии с роднини. Това е сложен период за вашия семеен живот. Така че ще трябва да бъдете внимателни с членовете на вашето семейство. Възрастните хора може да имат притеснения относно начина ви на живот. Сделки с недвижими имоти и планове за преместване също могат да възникнат. Вашата кариера също ще се нуждае от фокус.

Козирог

Това е много важна година за вашата кариера и финанси. Има моменти през годината, когато могат да възникнат допълнителни разходи, така че трябва да ги контролирате. Също така може да възникнат заеми. Моля, бъдете внимателни с вашите пари, в противен случай ще имате проблеми – това е време, през което трябва да бъдете предпазливи.

Втората половина на годината ще бъде много напрегната. Може да работите по много кратки проекти и те може да са предимно от сектори, свързани с комуникацията. Тези, които работят в медиите, продажбите и консултирането, ще имат повече проекти. Наблюдават се и леки физически проблеми.

Водолей

Личният ви живот и отношенията ви с другите ще бъдат фокус през тази година. Добре е също да се погрижите и за здравето си. Това е добър момент да подобрите своето здраве и дори красота.

Нови хора могат да дойдат в живота ви. Това може да отключи възможност за поява на нов партньор.Това е и време за събуждане на вашият социален живот. Моля, опитайте се да контролирате разходите си. В противен случай може да възникнат дълготрайни проблеми. Може да опитате да намерите ново начинание на непълно работно време. След първата половина на годината ще се занимавате повече с финансови въпроси. Моля, не харчете пари за безполезни неща и хора. На работа може да получите и повече проекти.

Риби

През 2022 година ще трябва да се погрижите за вашето емоционално и физическо здраве. Моля, стойте далеч от всякакви спорове и интриги. Това е много добра година да се обърнете към себе си и своята духовна страна. Животът ще изисква от вас да демонстрирате предимно най-добрите си качества. През втората половина на годината ще се налага да поемате повече отговорности. Това е чудесно време да се запознанства с нови хора. Взаимоотношенията могат да бъдат от лична и професионална сфера. През тази година могат да се появят и нови  предложения за работа, както и дълги пътувания. Въпреки това, не е нужно да споделяте всичките си планове. Дългите пътувания също са част от тази година.

Цветелина Каменова е родена в София, учи журналистика и връзки с обществеността в НБУ. Над 10 години се е занимавала с реклама и продажби в големи рекламни агенции и телевизии.

През последните 9 години Цвети активно се отдава на заниманията с астрология, учи астрология и в руската школа „Астро Център Урания“, посещава още няколко курса през годините и осъзнава, че единственият начин да се усъвършенства е чрез реална практика с хората. Започва да прави анализи на натални карти на близки приятели и така практикува. Отделя огромна част от денонощието си за четене, търсене и намиране на информация и до такава степен се увлича, че превръща астрологията в основното си занимание. Може да прочетете нейни статии в авторския й профил в сайта на „Жената днес“ и в личния й сайт – www.beastarforever.com

За връзка с Цветелина Каменова, лични консултаци и хороскопи, можете да изпратите съобщение през Фейсбук или на Месинджър 

www.facebook.com/BeAStarForever

E-mail: beastarforeverprimary@gmail.com

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара