Живителната енергия прана показва ясно, че май месец е времето, когато пролетта вече е около нас! Постепенно се движим в кармичният тунел на затъмненията. Така че, ако се чувствате изключително блокирали или просто не можете да се справите с дадена ситуация, позволете си да не се насилвате и да не стартирате нищо кардинално. Понякога Вселената иска да ни подскаже просто да спрем и да се огледаме. Погрижете се за тялото и душата си и почивайте колкото е възможно повече.

Събитията през май месец:

1 май: Плутон се подготвя да тръгне ретрограден в 0° Водолей

5 май: Лунно затъмнение в 14° в Скорпион

7 май: Венера влиза в Рак

14 май: Меркурий свършва ретроградната си фаза  5° Телец

16 май: Юпитер влиза в Телец

19 май: Новолуние в 28° Телец

20 май: Марс влиза в Лъв

21 май: Слънцето влиза в Близнаци

Още за Цветелина Каменова 

Овен

Внимавайте с разходите си този месец, скъпи Овни, тъй като може да сте малко по-разточителни с ресурсите си като цяло или може би ще искате да се поглезите. Наистина ли е цел за вас да си доставяте удоволствие всеки ден? Това е отличен момент да размишлявате върху стойността, която придавате на материалните неща, защото това влияе върху начина, по който се отнасяте към парите като цяло. И на свой ред отразява и това как оценявате собственото си чувство за самоуважение.

Телец

Има значителен фокус върху цялостното ви здраве този месец и ако сте започнали трудно, не се притеснявайте в средата на месеца, много от проблемите, с които се сблъсквате, се надяваме да започнат да показват потенциал за решения. Здравето ви е ключовата тема за вас този месец. Има шанс да разберете какво означава изцелението за вас, особено в момент когато преживявате огромни промени на вътрешно ниво на ниво АЗ.

Близнаци

Може да се чувствате една идея по-спокойни по това време на годината.  Определено ще пръскате харизма около себе си. Началото на вашата лична година е идеален момент да бъдете активни и смели в начинанията си.  Това не означава, че не трябва да излизате и да се веселите. Но ако не сте настроени към шумни и експресивни моменти, дайте си пространство за малко усамотение. Това може да бъде и различен вид удоволствие, което ви доближи до себе си, докато празнувате още една година от живота си.

Рак

Пролетта и май месец е отлична възможност да се появите и да покажете качествата, които носите. Може да започнете да се чувствате по-уверен като опитате да излезете от удобната си черупка и се впуснете в големия свят, за да прекарате известно време с хората. Всъщност това е месец на обмисляне на връзката със себе си и другите.

Лъв

Първата половина на месеца е добър период за изпипване на фините детайли на всички проекти, които планирате да стартирате – средата на месеца и след това е отлична, за да се задействате публично. Ако не е свързано да имате публична изява, все пак е време да помислите за вашето позициониране. Как ви виждат хората в живота ви? Какви части от себе си споделяте със света и защо? Ако се чувствате особено неразбрани, това е моментът да помислите върху ролята, която играете в тази динамика.

Дева

Вероятно ще бъдете заети този месец, вероятно с повече пътувания и ще се забавлявате на нови места или ще посещавате приятели от далечни страни. Но дори и да и да останете у дома, поставете си за цел да изживеете някои нови неща, защото имате остра нужда от уникални и единствени по рода си приключения. Бъдете креативни. Ако можете, използвайте това е страхотно време да се поглезите – особено ако това означава да бъдете по-близо до хората, които ви липсват най-много.

 

Везни

Този месец ще имате нужда от подкрепа и разбиране. Говорете с някой, на когото имате доверие, който може да ви помогне да за разбирането на вашите чувства. Важно е да получите обратна връзка за това как разбирате собствения си проблем или казус. Във всеки случай не бъдете толкова сурови към себе си и се опитайте да намерите смисъл в малките моменти от живота си.

Скорпион

Ако усещате грандиозна промяна, това не е случайно, тъй като лунното затъмнение този месец се случва на вашия знак. Това означава, че усещането ви за себе си и връзката ви с тялото ви преминават през някои големи трансформации, които зреят от известно време. Можете да започнете да виждате кулминацията на вашите усилия (или липсата на такива). Но моля, не забравяйте да бъдете добри към себе си. Често мъката е последвана от такива големи промени. Вярвайте, че можете да получите всичко, от което се нуждаете.

Стрелец

Професионалните или личните отговорности вероятно ще се увеличат този месец. Има шанс да успеете да получите нещо, към което сте се стремили. Няма нищо по-вдъхновяващо за вас от поставените цели и тяхното достигане. Само не забравяйте да излезете на въздух, да прекарате време с любимите си хора и да се погрижите за тялото си през това натоварено време.

Козирог

През май добавете повече приятни изживявания към графика си. Независимо дали става въпрос за романтична вечеря с някого, когото обичате или ваши близки. Не подценявайте стойността и смисъла в приятното прекарване. Тези моменти са това, което дава на живота ви смисъл и душевна хармония. Отдайте живота си на удоволствие, а не само на отговорности.

Водолей

През май месец ще има промени у дома. Това може да означава, че започва един вид разширяване или увеличение. Може би става въпрос за връзката ви с родителите ви или други членове на семейството. Може би в този момент е необходимо повече присъствие там. Или може би това е свързано с ремонт, с някои неща които се нуждаят от подобрение или поправка. Не се притеснявайте твърде много за това, но ако нещата са били неясни или бавни, нещата ще започнат да се развиват около средата на месеца.

Риби

Спрете и помиришете цветята – буквално! Време е да станете креативни и да внесете страст и свежест в ежедневието си. Ако се чувствате особено блокирани и отегчени, помислете за някои дейности, които да ви мотивират да живеете вдъхновени. Може би промяната на цвета на чаршафите или обзавеждането е всичко, което трябва да направите. Пространството съдържа много статична енергия, така че разместете нещата! Най-важното е да се опитате да излизате повече на слънце.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара