На 16 май планетата на късмета и висшето познание навлиза в земният знак на зодия Бик (Телец). Влиянието на Юпитер е да разшири нашия опит, нашите знания и нашето разбиране. Юпитер представлява оптимизъм,  растеж, щедрост, радост и изобилие.

Сайтът на Цветелина Каменова 

Бикът е земен знак. Със земен знак Юпитер ние ставаме земни, практични реалисти, които трябва да визуализират резултатите, да могат да ги пипнат, за да се чувстват мотивирани да ги постигнат. Ние сме „съ-творци“, които с тази земна енергия не се подмамват лесно от схеми за бързо забогатяване! По време на този цикъл ние не поемаме рискове – имаме нужда от посока, ясни цели и силни планове и ценим осезаемите резултати. По-конкретно с Юпитер в Телец, ние привличаме най-много късмет, когато сме благотворителни, щедри, но проницателни и търпеливи.

Може да имаме копнеж за наслада от чувствени удоволствия и желание за „обикновен добър живот“ с Юпитер в Телец. Сега можем да изпитаме удоволствие от преследването на целите си по по-провлачен и спокоен начин. Основните нужди трябва да бъдат задоволени, преди да се преследват други цели.

Всяка планета има ниско и високо проявление. В ниските октави, може да разшири по-негативните качества на даден знак, точно както може да разшири положителните черти. Неговият плам и ентусиазъм са добронамерени, но могат да ни заслепят за неумереното ни поведение. При Телеца негативните прояви включват прекомерно отдаване на удоволствия и удобства, твърде тесен фокус.

По-високата вибрация на Юпитер обаче търси разгръщане и визия. Експанзивността на Юпитер дава голямата картина. С Юпитер, в идеалния случай, ние сме в състояние да се издигнем над дребнавостта, светските грижи, неудобствата и други подобни. Където Юпитер в момента транзитира във вашата собствена карта, обикновено е мястото, където сте склонни да намерите своята „радост“ на този етап от вашето развитие.

Юпитер прекарва малко повече от една година в Телец.

Юпитер, навлизащ в зодия Бик, поставя Юпитер във вашия сектор на парите, ценностите и притежанията. От май 2023 г. до май 2024 г. е вероятно да видите и

да се насладите на ползите от вашият труд

и идващите финанси. Юпитер в този сектор на вашата карта може много добре сигнализира за печеливша и продуктивна година. Вероятно ще се почувствате по-уверени и ентусиазирани относно способността си да изкарвате прехраната си и това може да ви помогне да привлечете повече доходи, стига да сте реалисти. Може да решите да развиете талантите си по време на този цикъл на Юпитер, което от своя страна повишава способността ви да печелите. Вашите доходи може да се увеличат и може да има възможност да подобрите бъдещото си финансово състояние.

Овен

Проблемите с парите от миналото може да се изчистят през този период, ако ги използвате правилно, разработвайки бюджети и начини за по-добро управление на вашите ресурси. Може да очаквате бонуси и придобивки. Това е добър момент за работа с финансови институции, за повишаване на заплатата или кандидатстване за заем. Трябва да държите очите си отворени за възможности в тези области на живота. Тъй като Юпитер управлява вашия девети дом, може да имате възможности да увеличите доходите си чрез образование, пътуване или чрез разширяване на обхвата/аудиторията си в бизнеса през този период.

Телец

Честито! Навлизането на Юпитер в зодия Бик е особено полезно и важно за вас, тъй като Юпитер сега е покрай вашето Слънце във вашия  първи дом, ако имате асцендент Телец. От май 2023 г. до май 2024 г. този транзит носи подобрения във вашата среда и самочувствие. Може да започнете да усещате ентусиазъм. Този транзит засилва вашия оптимизъм и щедрост и целият цикъл има потенциала да бъде спокоен, щастлив и изпълнен с надежда период в живота ви. Случват се събития, които ви помагат да преодолеете проблеми, които преди са изглеждали предизвикателни или дори непреодолими – сега имате съвсем различна гледна точка за живота и не сте склонни да хабите енергия  много за малките неща. Създавате много добро първо впечатление у другите и ставате много привлекателни.

Близнаци

Юпитер, влизащ в зодия Бик, знака точно преди вашия, поставя щастливата планета във вашия дванадесети дом. Една година Юпитер преминава през вашия дванадесети дом, благоприятствайки дейности, които се случват „зад кулисите“ или по друг начин лично, както и в душата. Това е цикъл, в който ставате по-състрадателни, емпатични и чувствителни или се докосвате по-дълбоко до тези черти. Твърди се, че Юпитер в дванадесети дом ни предлага духовна защита. Това е време, когато можете да се отървете от саморазрушителните тенденции, дълбоко вкоренените страхове и дълбоко вкоренените склонности към чувство за вина. Вие сте по-способни да влезете в контакт с подсъзнанието си и всъщност изправянето пред страховете ви може да бъде доста приятно през този период.

Рак

Транзита на Юпитер в Телец май месец 2023-та е от полза за вас, тъй като Юпитер сега формира творчески аспект към вашето Слънце и навлиза във вашия единадесети дом. От май 2023 г. До май 2024 г. този транзит носи ползи и свежа енергия за дейностите в мрежа, формулирането на широки, дългосрочни цели, познанства, клубове и организации в живота ви. Можете да разчитате на приятелите си за тяхната помощ и подкрепа и кръгът ви от приятели със сигурност може да се увеличи по време на този ползотворен транзит.. Може особено да ви хареса да мечтаете за идеи за бъдещето. Постигането на вашите цели е по-лесно. Други особено ценят вашите съвети и често се обръщат към вас за помощ. Може да станете по-активни с приятели или във вашата общност. Може да имате възможности да се присъедините или да ръководите клубове или групи.

Лъв

Навлизането на Юпитер в зодия Бик във вашия слънчев десети дом извежда Юпитер на върха на вашата натална карта. Сега възможностите за по-голямо обществено признание и професионален успех се увеличават. Това може да е време на постижения, напредък в кариерата и успех в бизнеса. През този цикъл са възможни служебни пътувания или достигане до по-широка аудитория. Вашият светски или обществен статус може да се промени към по-добро. Може да има повишение, нови възможности за работа, или брак. Може да попаднете в светлината на прожекторите. Авторитетни фигури или други влиятелни хора са склонни да гледат на вас с добро око, виждат повече потенциал във вас и с готовност ви помагат, така че работете!. Почтеността, директността и честността ще ви отведат навсякъде. Колкото по-склонни сте да се поставите в светлината на прожекторите, толкова по-положителни са наградите.

Дева

Навлизането на Юпитер в зодия Бик през май е особено благоприятно за вас, тъй като Юпитер сега е в тригон към вашето Слънце и във вашия  девети дом. В период от една година може да имате възможности да пътувате, да учите, да отидете в чужбина, да разширите хоризонтите си и да се срещнете с хора с различен статус. Сега може да станете по- любопитни и ученето вероятно ще ви бъде от полза и ще протича гладко през този цикъл. Бизнес сделките, особено тези на дълги разстояния и тези, включващи публичност ще бъдат печеливши сега.

Везни

Юпитер в зодия Бик ще е предпоставка да видите ползи във всяка от областите, управлявани от осми дом – съвместни финанси, споделени ресурси, заеми, данъци, сексуалност, интимност, изцеление, лична трансформация, изследвания, разследвания и психологически въпроси. Това е време на повишено психологическо разбиране, интимност и може би натрупване на богатство, ако управлявате добре ресурсите си. Това е отлично време за работа по финансово планиране и стратегия. Вие сте по-способни да помогнете на приятели и близки, които се справят с криза – можете да разчитате на вас. Вашата способност да разбирате и приемате всичко, което е дълбоко по смисъл или значимо, сега е подобрена и вие инстинктивно осъзнавате, че пътят към изцелението е да се изправите лице в лице със страховете си. Всякакъв вид задълбочено проучване или изследване е вероятно да върви добре. В някои случаи по време на този транзит може да пристигне значително възстановяване на данък, наследство, наследство или друга подобна облага.

Скорпион

Навлизането на Юпитер в зодия Бик ви влияе силно, тъй като Юпитер сега е в опозиция на вашето Слънце и заема вашия  седми дом, вашия сектор на партньорство. Можете да се насладите на предимства чрез брак, бизнес партньорства или договорни споразумения. Това е година, в която е по-вероятно да установите или затвърдите значително партньорство или може да подобрявате съществуваща връзка. Можете да преговаряте по-успешно от обикновено. Също е  много по-вероятно да сте печеливша страна в правни въпроси или други форми на официални преговори. Финансовите ползи биха могли да дойдат чрез партньорства. За повечето от вас, които вече са партньори, е вероятно да намерите повече радост в близките взаимоотношения поради по-леко и толерантно отношение към другите и партньорството като цяло. година.

Стрелец 

Навлизането на Юпитер в зодия Бик поставя Юпитер във вашия сектор работа и здраве. За период от година е вероятно да видите ползи в областта на работата и здравето, както и в ежедневието. Този транзит подобрява способността ви да се справяте с детайлите, необходими за добра работа, а другите стават по-наясно с вашите умения. Ползите могат да дойдат чрез самата работа, колеги или служители по време на този цикъл. Всеки вид услуга, която можете да предоставите, вероятно ще върви добре сега, главно защото намирате повече радост в това да бъдете полезни. Вие сте по-успешни в наемането на добри работници, ако е необходими, и са вероятни подобрения в работната ви среда. Откривате повече удоволствие от работата, която вършите, и сега е по-лесно от обикновено да си намерите работа. Може да получите нова работа през този цикъл. Работата обикновено е много достъпна за вас – може би дори твърде достъпна, тъй като не знаете коя да изберете.

Козирог

Навлизането на Юпитер в зодия Бик  е особено благоприятно за вас, тъй като Юпитер сега е в тригон към вашето Слънце и във вашия творчески пети дом. Очакват ви забавления, романтика и добри моменти. Вашето желание да се забавлявате и да изследвате своята креативност сега носи нови възможности или може да откриете, че пред вас се отварят нови пътища за тестване на нови начини за забавление. Например, може да срещнете нов приятел, който да ви подтикне да излизате повече, или може да се вдъхновите от творческите проекти на някой друг и да започнете ново и възнаграждаващо хоби. Любовта и романтиката могат да дойдат в живота ви.. Може да откриете, че сега пред вас се отварят възможности за любовни връзки и някои от вас може да имат избор.

През този период може да настъпи бременност или раждане.

Водолей

Навлизането на Юпитер в зодия Бик поставя Юпитер във вашия домашен и семеен сектор Вероятно да видите ползи за дома, семейството, собствеността и домашния комфорт. Много радост и удоволствие могат да бъдат намерени във вашите семейни връзки и преживявания и/или домашния ви живот по време на този цикъл. Повишено чувство за сигурност и безопасност може да произтече от домашния ви живот. Подобренията във вашия живот, семейството са на фокус. Може да откриете, че вътрешните и лични преживявания са по-важни за вас по време на този цикъл, отколкото по-светските. Може да се появят възможности за покупка или продажба на недвижим имот и финансова печалба. Подобренията и ремонтите на дома са предпочитани, както и преместването в ново жилище (сега вероятно са по-просторни или по-големи домове). Някои от вас може да купят или продадат къща, а други може да приветстват ново попълнение в семейството.

Риби

Юпитер сега е в творчески аспект към вашето Слънце и във вашия трети дом. Откриват се възможности за образование и комуникация. Може да увеличите набора от знания и умения и да намерите много удоволствие в това. По време на тази тенденция съседите или роднините могат да бъдат особено полезни в живота ви. Изразявате идеите си с повече ентусиазъм и позитивност и те се приемат добре. Вие сте в състояние да разберете по-сложни теми и проблеми и сте в състояние да ги обясните по такъв начин, че другите да могат лесно да разберат.

Като цяло намирате много радост в общуването и ученето. Трябва да държите очите си отворени за възможности в тези области на живота. Тъй като управителят на вашия  десети дом сега се движи през вашия трети дом, работата ви може да включва повече кратки пътувания или може да работите по-интензивно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара