Елена и Валерия са двете финалистки в „Ергенът“, твърдят различни източници, запознати с интригата в най-гледаното риалити по bTV.

Най-вероятно Валерия ще получи пръстен от Евгени Генчев, но дали двамата ще чуят „Менделсон“ въобще не е ясно. Също така запознати с интригата в „Ергенът“ твърдят, че Елена ще се омъжи за Евгени Генчев и че двамата вече подготвят сватбата.

В последния епизод на риалитито Елена обяви, че е много влюбена и че би се борила за Евгени и след риалитито „Ергенът“, дори и да не получи пръстен от него.

След поредица от драматични събития и инфарктни Церемонии, тази седмица мениджърът продажби на автомобили Боряна Лекова, фолк певицата Джия и шампионката по карате Айлин Бобева напуснаха завинаги най-романтичното риалити в българския ефир „Ергенът“.

Любовната надпревара за сърцето на Евгени Генчев навлиза в решителен етап, а коя от шестте претендентки ще получи официално предложение от световноизвестния виртуоз да задълбочат взаимоотношенията си извън пределите на имението, зрителите ще разберат в големия финал, който ще се бъде на 18 май (четвъртък) по bTV.

В сряда зрителите станаха свидетели на неочакваното завръщане на Айлин, която миналата седмица не получи роза от Евгени и според правилата на формата трябваше да напусне имението на любовта завинаги. Шампионката по карате обаче реши да проведе един последен разговор с пианиста с ясната заявка, че е готова да загърби егото си, за да му докаже, че е влюбена. Харизматичният „ерген“ определи действията ѝ като висша форма на мазохизъм и бе категоричен, че няма да се отметне от взетото решение: „Показваш ми огромен потенциал с това, че преследваш сърцето си, но не е честно спрямо останалите. Неуважително е към всичко това, което те са ми показали и продължават да го правят. Когато си затворил една страница, е нечестно да се отметнеш!“. Евгени изпрати Айлин с благодарност за смелостта ѝ, с което постави завършек на красивата ѝ приказка в „Ергенът“.

По време на първата за седмицата Церемония на розата музикантът избра да даде последното си цвете на Ирина и да се раздели с изкусителната Джия. „За мен това беше страшно хубаво преживяване и ти пожелавам да намериш истинската любов!“, бяха думите на поп-фолк певицата преди да се сбогува с Евгени и да напусне имението завинаги. Раздялата с Джия бе емоционална за всички момичета в имението, но най-вече за Валерия, която осъзна, че остава сам-самичка срещу противниковия лагер.

На вчерашната Церемония виртуозът взе тежкото решение да се раздели с една от дамите, с които изживя истински чувствени емоции и вълнуващи приключения – Боряна. „Истината е, че видях в теб най-голямото израстване тук. Огромната ми молба е да не позволяваш никога никой да се възползва от огромната доброта, която притежаваш. Ти си огромно богатство!“, бяха последните думи на Евгени към нея преди двамата да се сбогуват. „Не очаквах този развой на събитията. Съжалявам, че си тръгвам. Исках да продължа. Тук научих много уроци и се гордея със себе си!“, сподели през сълзи Боряна, видимо разочарована, че си тръгва на метри от големия финал.

Тази седмица претендентките за сърцето на Евгени отново се впуснаха в нови вълнуващи предизвикателства, с които да покажат коя е най-подходяща да си тръгне последна от имението заедно с него. Момичетата бяха предизвикани да напишат любовно писмо, с което да изразят чувствата си, а авторката на най-прочувствената и красива любовна поезия се оказа Микаела, която получи специален комплимент от „ергена“ и успя да се докосне до устните му. Покана за индивидуална романтична среща пък получи Валерия, която Евгени отведе извън пределите на Турция, за да я сюрпризира с разходка на гръцкия остров Кос, където тя е прекарала детството си.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара