CCC Обувки и чанти ни отвеждат на модно пътешествие от романтичния Париж чак до Френската Ривиера. Запознайте се с второто издание на кампанията на марката Jenny Fairy с участието на Емили Ратайковски. Насладете се на слънцето, безгрижната атмосфера и най-новите тенденции при обувките и чантите за лято 2023.

Емили Ратайковски отваря още една глава в модната история на марката Jenny Fairy, представяйки за втори път най-горещите тенденции за сезона. От романтичен и безгрижен Париж, топмоделът ни отвежда на лятно пътешествие, което е идеално за най-новите визии от любимата марка на инфлуенсърите.

Брандът Jenny Fairy и Емили Ратайковски разказват лятна приказка за блаженство в свободното време и най-новите тенденции. Магнетичният супермодел представя най-модерните обувки и чанти, които ще се впишат идеално в атмосферата на летните курорти и улиците на големите градове. Фонът на най-новата колекция на марката неслучайно е от супер модерни райета, любим избор на световните дизайнери за лято 2023.

Марката Jenny Fairy обича тенденциите, затова колекцията изобилства от прозрачни елементи, които позволяват да играете с материали и текстури. Прозрачните елементи, които са се настанили достолепно на джапанки и сандали, ще блестят стилно под блясъка на лятното слънце. Сладките мини чанти, изработени от плетени мъниста, обещават да бъдат истински must-have на предстоящия сезон.

Летните мотиви буквално разцъфтяват върху обувките и чантите на Jenny Fairy. Прекрасни цветя и пеперуди са представени на чанти тип багета и сандали на платформа. Лятната енергия блести и в живи цветове: изкусителен лайм, сладко бебешко синьо или пастелно розово са идеално допълнение към летните аутфити. Сладките мотиви са своеобразно намигване към най-големите тенденции от 2000-те, които отново ще завладеят сърцата на момичетата.

Обувки и аксесоари на марката Jenny Fairy се предлагат в магазините на CCC, на ccc.eu и в мобилното приложение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара