Концепцията за душите, които може да са се срещали в миналото, е интересувала човечеството в продължение на много векове. Разбира се, в повечето случаи хората не си спомнят за веригата от прераждания, но понякога са в състояние да усетят ехото от предишни съществувания. Нека разберем по какви признаци е възможно да се изчисли близкия човек от минал живот.

Изглежда, че четете мислите си един на друг

Когато между двама души съществува кармична връзка, те буквално четат мислите си един на друг. Изразява се в това, че човек предварително знае какво иска и за какво мисли неговият приятел или любовник.

Мнозина са се сблъсквали със ситуация, когато човекът, за когото се сещат, веднага дава знак, например пише в социалните мрежи или се обажда по телефона. Подобна връзка е ярък пример за това, че хората се познават от повече от едно въплъщение и са дошли на този свят, за да се развиват заедно и да придобият духовен опит.

Сънувате го като дете или в семейството си

Сънищата имат свойството да проникват в подсъзнанието ни и да осветляват това, което не можем да разберем с главата си. Ако често сънувате даден човек като дете или в контекста на родителското си семейство, това е ясен знак за споделено преживяване в минал живот.

Този човек сякаш знае всичко за вас

Срещали ли сте човек, който ви кара да се чувствате така, сякаш се познавате от цял живот? Особено ако едва сте се запознали? Сродните души се чувстват много по-дълбоко, отколкото тези, чиито пътища не са се пресичали в миналото. Хората с общо минало подсъзнателно знаят почти всичко за своята половинка. За вас винаги е очевидно, когато този човек не е на себе си или просто е в лошо настроение. Понякога ви се струва, че той умее да чете мислите ви, а понякога знаете точно от какво се нуждае в момента. Много езотерици вярват, че тези срещи изпълняват мъдрия план на Вселената.

Усещането, че очите на непознат човек са ви скъпи

Експертите в областта на биоенергетиката са сигурни: очите на човека са огледало на неговата душа, която преминава от едно тяло в друго. Очите ще бъдат едни и същи във всички животи. Затова много хора отбелязват факта, че напълно непознат човек има до болка познат поглед.

Времето не съществува, когато сте заедно

Един от най-очевидните признаци, че вече сте срещаали човек в друг живот, е, че времето губи своята равносметка и дните в негово присъствие летят с невероятна скорост. Познатите от миналия живот не забелязват часовника – чували ли сте? И това е така! Всеки разговор, всяко съвместно занимание ви кара да искате да избягате от целия свят и да бъдете само двамата. Лесно е да бъдеш близо до него, а още по-лесно е да бъдеш откровен с него – чувстваш се сякаш си у дома.

Тази връзка предизвиква силна вътрешна реакция у вас

Ние сключваме душевни договори един с друг още преди да се родим, като си обещаваме да учим определени уроци и да си помогнем в житейския ни път. Това чувство съществува по определена причина. На вас ви е било писано да срещнете този човек и силното любопитство към него е това, което ще позволи и на двама ви да продължите там, където сте спрели последния път. Ако срещнете някого и връзката ви започне със силно ниво на страст, конфликт, желание, гняв, радост или мъка, има голяма вероятност да споделяте душевна връзка.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара