Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и не само, представя ти нови държави (Хърватия, Черна гора и Италия), като добавя шест нови пристанища (Кефалония, Дубровник, Котор, Бари, Корфу и Катаколо) за 2024 и 2025 г..

Celestyal Journey открива сезона си на 2 март, 2024 г. с изцяло нов круизен маршрут за всички, които търсят нови хоризонти с много повече от щипка история, култура и красота.

Новият 7-дневен круиз „Раят на Адриатика“ („Heavenly Adriatic“) на Celestyal Journey ще включва цял ден в Кефалония, Котор, Бари и Корфу, както и късна вечер в Дубровник и половин ден в Катаколо.

Тази новина идва веднага след представянето на цялостното обновяване на флота на Celestyal през миналата седмица. Пътешествията през 2024 г. вече са в продажба като част от промоциите единствено по време на Черния петък с оферти от 499 евро на човек, които не са за изпускане, а плаванията за 2025 г. ще бъдат в продажба в близките седмици.

В допълнение към новия круиз „Раят на Адриатика“ („Heavenly Adriatic“) Celestyal ще обнови още две плавания през 2024 г., като замени маршрутите „Три континента“ на 09 и 16 март с любимия маршрут „Идилична Егея“ („Idyllic Aegean“), с тръгване от Атина и спирки в Солун, Кушадасъ, Ираклион, Миконос, Санторини и Милос, преди да се върне в Атина. Този актуализиран маршрут за 2024 г. е включен и в офертите, валидни по време на Черния петък с неповторими предложения от 599 Евро на човек.

Като признание за лоялните си клиенти Celestyal възнаграждава гостите, които вече са направили резервации за маршрутите на Celestyal Journey с тръгване от Атина на 02, 09 и 16 март 2024 г., не само с по-ниски промоционални цени, но и с безплатен круиз „Три континента“ в мрежата на Celestyal. Celestyal или агентът, резервирал пътуването ще се свърже с тези гости за актуализация на маршрутите, намаляване на тарифите (където е приложимо) и ексклузивното предложение за безплатен круиз по маршрута „Три континента“, което може да бъде използвано от гостите в следващите три години.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара