На 24-и ноември, тържествено, в 12:00 часа, планетата носител на енергия и заряд Марс, ще започне своето гостуване в знак Стрелец, което ще продължи до 5-и януари 2024 г.

Е, време е след мистичния и реставраторски период на Марс в Скорпион да надигнем глава, да оставим анализите и равносметките и да се отправим на ново пътуване с позитивни мисли и идеи.

Накратко ще сравня гостуването на Марс през последните месеци в знак Скорпион, като необходимост да подредим най-тъмните места в дома и душата си. Огненият младеж се чувства добре в Скорпион, но там той има за цел да ни изправи пред страхове, тайни и истини. Сякаш преминал през период на пречистване и трансформация, всеки от нас сега се чувства по-мъдър и пораснал. Марс в знак Скорпион изиска и наложи трансформация на отношения и мисли, като освободи място за нови емоции, преживявания и възможности.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Сега е моментът да обърнем нова страница в живота си и да я оцветим с най-топлите и свежи цветове.

Марс е планетата, носител на енергия, и тя умее да ни заразява със заряда на знака, през който преминава. Знак Стрелец е оптимистичен, позитивен и авантюристичен.

Очаквайте новото гостуване на огнения младеж да ни донесе позитивна енергия, желание за развитие и търсене на нови приключения. Ще нарасне желанието ни да се срещаме с нови хора, да пътуваме, да учим, да търсим и откриваме повече щастие в сивото ежедневие.

Предвиждам гостуването на Марс в знак Стрелец да се усети по-бързо от обикновено, защото ще ни предложи динамика, енергия и желание да излезем извън рамката на скуката.

Между 12-и декември и 3-ти януари 2024 г., се съобразете с ретроградния Меркурий и избягвайте подписване на важни договори, необмислени пътувания, покупки и решения.

Цялото пътешествие на Марс в Стрелец ще се случва в близката компания на Слънцето. Това ще донесе на Земята, напрежение, бързане, изострено чувство за справедливост и правда. Използвайте времето за лично развитие, творчески проекти и вдъхновяващи занимания. Избягвайте конфликти, групови мероприятия и изясняване на отношения.

На 24-и, 25-и и 26-и ноември, Марс ще е в сянката на Слънцето и в конфликт със старейшината Сатурн. Избягвайте в тези дни конфликтни ситуации и бъдете далеч от групови мероприятия. В тези дни запазете спокойствие и търсете приятни занимания и успокояващи дейности.

На раздвижване в делата, новини и енергия ще се радват всички Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат да очакват подкрепата от Вселената в делата си.

На щастие и късмет могат да се радват Везните и Водолеите. Тази позиция на Марс ще ви донесе доза лекота и успех в плановете.

Скорпионите и Козирозите могат да очакват спокойствие и хармония.

Към увереност призовавам Раците и Телците. Тази позиция на Марс може да ви донесе неоснователни тревоги и притеснения. Бъдете реалисти и не се отказвайте от целите си. Няма реална причина да се връщате назад. Вашите притеснения са само в главата ви.

По-сложен ще е периодът за всички Близнаци, Деви и Риби. Използвайте времето за анализ на делата, повече почивка и рутинни занимания. Времето не е подходящо за активни действия и започване на нови дела, особено след 18-и декември.

Положителни събития и движение в личните и професионални отношения могат да очакват родените с асцендент Близнаци и Стрелец.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара