Наближават най-очакваните и светли празници през годината. С нетърпение започваме да се подготвяме за Коледа и Нова година, усещаме как празничното настроение се усилва и си позволяваме да мечтаем за споделеното време с близки и приятели, красивата и вкусна трапеза, горящата камина, тематичните детайли и ‚топлата‘ атмосфера.

С приближаването на дните, през които ще посрещнем новата 2024-та година, позволете да ви отправим предложение и препоръка за великолепно място, където да отпразнувате успешно края на тази година и началото на следващата.

Кацнал на брега на река Дунав е Bononia Estate Winery & Resort. Тази луксозна винена дестинация в прегръдка с природата иска да Ви предложи стойностно преживяване, с което да дадете прекрасен и благополучен старт на следващите дванадесет месеца. Бутиковият комплекс, с реставрирана основна сграда от 1895г., посреща с 22 тематични стаи, всяка със свой собствен стил и характер, оборудвани с най-висок клас материали и удобства, комплименти за гостите, а някои са с прекрасни тераси и удивителна гледка.

Спечелилият златна фасада в конкурса ‚Фасада на годината‘ хотел помещава уютен ресторант с модерен дизайн, високи тавани, ексклузивна атмосфера, висок клас порцеланова посуда и красиви детайли от мрамор, венецианска мазилка и дърво. Няма как да не е обърнато и сериозно внимание на виното и всички чаши и аксесоари към него и неговото представяне. Място, създадено да представи по най-добрия начин удоволствието от добре подбраното партньорство между вкусната храна и качественото вино.

А съвсем скоро това магично място предстои да придобие и лика на коледен дворец. Прекрасна палитра от ръчно изработени коледни играчки, елхи, лампички, свещи и много други внимателно подбрани елементи, които ще превърнат Бонония в красива зимна принцеса, сгушила се на брега на река Дунав.

Може да разгледате специално подготвената празнична програма тук. Страхотна музикална програма с подбрани гост изпълнители за всяка вечер, stand-up comedy, винени дегустации и впечатляващо шоу със заря са само някои от празничните активности, които са планирани. Включено е и специално a-la-cart пет-степенно меню, изготвено от другата звезда на северозапада и executive chef Филип Захариев, с различно вино към всяко ястие и домашно приготвени комплименти за разкош.

Bononia Estate Winery & Resort привлича и с редица приключения в свободното време, като разходка с моторна яхта по река Дунав и посещение на остров, лов и риболов, обиколка с велосипеди или VESPA, издигане с балон над Белоградчишките скали, джип сафари и др. Любителите на спокойствието пък могат да се отдадат на почивка в уелнес зоната или да прочетат книжка в уютния game бар пред камината с чаша каберне фран в ръка.

За повече информация и резервации www.bononiaresort.com или +359 882 362 623.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара