Съвпаденията не съществуват. Всичко в нашия свят се случва с определена цел.

Между другото, от гледна точка на алхимията, окултизма и нумерологията датата ви на раждане не е случаен набор от числа. Тя свидетелства за магическия дар, който сте получили, когато сте се появили на този свят. И всъщност  може дори да не го осъзнавате.

Няма значение дали вярвате в това, или не. Дори и никога да не сте се опитвали да изчислите тази информация, вашият дар е винаги с вас. Би било много несправедливо да не знаете за него. В края на краищата, в него е вашата сила, която дори не осъзнавате.

И така, за да изчислите магическата си дарба, направете следното:

Съберете цифрите на рождената си дата: ден, месец, година. Съберете ги, докато получите една цифра.

Например, ако сте родени на 1 август 1978 г., изчисленията ще бъдат следните:

1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3+4=7.

Както скоро ще видите, полученото число е от голямо значение. Въз основа на получените знания ще научите за това, за което дори не сте подозирали.

Число 1. Магия

Ако сте получили числото „1“ в резултат на изчисления, то знайте, че това число означава Сътворение, Творение.

Смята се, че хората с най-мощни магически способности са родени под това число. Те притежават ключа към царството на магията.

Те също така притежават невероятна воля. Но трябва да ви предупредим: опитайте се да не манипулирате и да не използвате дарбата си, за да контролирате всички и всичко около вас.

Вашата дарба: воля и смелост

Число 2. Емпатия

Вие сте много чувствителни към енергията, която ни заобикаля. Много повече, отколкото другите хора. Ето защо сте способни да усещате и разбирате другите хора още от ранна възраст. Знаете как да проявявате състрадание и съпричастност.

Вашата магическа дарба е в сърцето ви, независимо дали искате или не. Тя се намира и във вашето „трето око“.

Можете да използвате тази дарба, за да облекчите болката на другите. Също така – за да възстановите бързо енергията си, когато се „заземите“ и влезете в контакт с природата.

Вашата дарба: сънища и интуиция

Число 3. Луна с три лица

Това число символизира трите фази на Луната. Вие сте „инструмент и водач“ на Триединната богиня. За тази Богиня е написано в трактата на английския писател Робърт Грейвс „Бялата богиня“. Според представите на Грейвс Триединната богиня (самият той я нарича „Бялата богиня на раждането, любовта и смъртта“) се почита във формите на „девойка“, „майка“ и „старица“, които съответстват на три етапа от женския живот и на три фази на Луната: млада, пълна и намаляваща.

Следователно силата на съзиданието и силата на разрушението присъстват във вас едновременно. Хората често казват: „Внимавай какво си пожелаваш“. Затова знайте, че става въпрос за вас. Факт е, че всички ваши мисли и желания лесно могат да се превърнат в реалност.

Число 4. Елементалист

Числото четири символизира 4-те елемента на нашата Земя: Огън, Вода, Въздух и Земя. Вашата същност е в перфектен баланс с всички тези 4 елемента, затова сте много рационални и много интелигентни.

Тъй като постоянно черпите енергия от тези елементи, е много трудно да бъдете прокълнати. Цялата работа е в това, че Огънят, Водата, Земята и Въздухът създават около вас един вид специално магическо поле, което отблъсква всяка негативност.

Вашата дарба: елементарна магия

Число 5. Спиритизъм

Числото „5“ символизира петия елемент – Духа (етер, както е наричан в древногръцката магия). Родените под това число са в постоянен контакт с духовната сфера. Те могат лесно да призовават сили от отвъдното и да общуват с тях.

Ето защо тези хора могат да бъдат отлични спиритисти. В края на краищата те са управлявани от „петия елемент“ – Духа!

Вашата дарба: контакт с духове и родова магия

Число 6. Ученик на Слънцето

Числото 6 символизира Слънцето и всичко, което е свързано с него. Следователно вие имате най-мощния енергиен поток в себе си. Вашата магическа дарба произлиза от Слънцето. Това означава, че на практика сте всемогъщи.

Вие сте лечител и лидер. Но не забравяйте, че голямата власт е и огромна отговорност. Опитайте се да не прекалявате с дарбата си и да не я използвате в ущърб на другите.

Вашата дарба: ритуална магия и изцеление

Число 7. Ученик на Луната

Числото 7 символизира Луната и цялата ѝ магия. Вашата магическа дарба е чистата и необуздана магия на Луната.

Дори не е необходимо да четете или да научавате нещо за ритуалната магия – сякаш от самото си раждане знаете какво и как да го правите. И всичко се получава с лекота и виртуозност. Тази дарба на импровизация е свързана с интуицията, която е много силно развита у вас.

Друга дарба е, че сънищата ви обикновено имат пророчески характер. Щом започнете да мечтаете за нещо – то веднага се сбъдва. Ако използвате дарбата си разумно и мъдро, можете да сътворите чудеса!

Вашата дарба: видения и пророчески сънища

Число 8. Традиционно магьосничество

Числото 8 се смята за едно от най-магическите числа. Ако рожденият ви ден е свързан с „8“, то вие притежавате огромни магически сили.

Имате своеобразен компас, „вграден“ във вас, и знаете точно кое е правилно и кое не.

Вашата дарба: манипулиране на енергията и алхимия

Число 9. Шаман

Последното число в списъка символизира обединението на всички гореизброени. То е вратата, където всичко свършва и започва отново. Ето защо виждате нещата така, както никой друг.

По природа сте артистични и творчески личности, затова виждате света и хората „нестандартно“ – от различни фокуси и перспективи. Това означава, че можете да лекувате и изцелявате.

Тъй като това число символизира смъртта и прераждането, вие усещате духове и призраци. Следователно можете да излезете извън границите на познатия свят и човешките възможности, както правят всички шамани.

Вашата дарба: астрална проекция и магия на духовете-пазители

Facebook Twitter Google+

0 Коментара