“Срещнах го и все едно видях себе си“.“ Изпитах силно привличане като магнит, през тялото ми премина енергия на Кундалини“. Вярвате ли в идеята за  пламъци-близнаци? Някога срещали ли сте своя пламък-близнак или „огледална душа“? Но как да разберете това? Е, трябва да следвате това, което висшият ви Аз или интуицията ви казва, когато вашият пламък-близнак влезе в живота ви. Няма как да не го усетите едновременно с Дух, Душа и Тяло.

Какви са усещанията?

Ще почувствате буквално магия и интензивна душевна връзка между двама ви. Енергиите ви ще съвпадат без усилие. Срещата с вашия пламък-близнак е много рядка възможност, която се предоставя веднъж в живота и то не на всеки, така, че грабнете я и я ценете, докато я има.

Вие и вашият пламък-близнак може да откриете, че имате много общи неща, що се отнася до ценности, минали преживявания и интереси.

Взаимното допълване

В онези области, в които не си приличате, ще откриете, че различията ви се допълват, почти като ин и ян. Неговата или нейна тъмна страна, например, ще бъде допълнена от вашата светлина и обратното. И тъй като пламъкът близнак ви отразява, вероятно усещате как връзката ви подчертава вашите и техните сенки.

Защо и кога се появява вашият пламък- близнак?

Основната цел за среща с него или нея е да ви подкрепя и помага в изпълняването на програмата ви и в частност на Божествената Ви мисия.

Усещане за магия от Нептун

От момента на първата ви среща и запознанство, се чувствате привлечени  физически, когато той или тя е близо до вас или когато общувате онлайн.

Връзката е много интензивна

На ниво души има много силна спойка и емоционален заряд между двата близнака. Всичко се развива мега бързо, защото вече се чувствате близки.

Ти гониш, Аз бягам

„Преследването“ определено е част от връзката на пламъка близнак. В един момент един от вас може да си тръгне от страх, гняв – каквото и да е. Но може и да се върне. Кой е бягащият? По-неосъзнатият близнак или отражението на най-дълбоките ви травми ще го карат да бяга на подсъзнателно ниво.

Животът продължават да ви събират по произволен начин. Може да минат месеци, просто винаги намирате пътя си един към друг.

Създаване на Егрегор и духовна връзка между вас

Вие и вашият пламък-близнак вероятно можете да общувате само с един поглед и винаги знаете какво мисли другият. Може дори да почувствате емоциите или чувствата на другия от разстояние.

Те ви карат да бъдете по-добра версия на себе си

Тъй като пламъците близнаци действат като огледала, те ви предизвикват да се справяте по-добре и често вашите цели са програмирани по начин, който мотивира и двама ви към върховете на вашите звезди или медиум цели.

Тъй като в личните си консултации с вас много често наблюдавам интерес към тази тема, реших да онагледя именно кои са етапите при връзката си пламък близнак.

Самите нива във връзката могат да бъдат много различни и индивидуални, но ето и най-честите:

Усещане за изпълване към цялост

Преди двамата да се срещнете, ще имате съзнанието, че другата ви половина е там някъде около вас и едва ли не вече имате връзка с някого, все едно не сте сами. В тази фаза има дълбоко желание и Вселената ще ви подготвя за това на вътрешно ниво.

Моментът на срещата

След като се срещнете, вашият живот ще бъде разтърсен. Пригответе се . Предстои моментално привличане и нереално желание да сте заедно.

Целувката на Венера

В тази фаза връзката ви е нова, значима и положителна. Колко дълго ще продължи зависи от двойката, преди да възникнат предизвикателства.

Предизвикателствата идват от Хирон

Рано или късно на повърхността се появяват травми от миналото или рани от възникват различия в отношенията. Често тези предизвикателства са отражение на ниво души и работата, която двамата трябва да свършите сами. Често не става дума за подобряване на връзката, а по-скоро за подобряване на себе си на ниво личностно развитие.

Тестът на Сатурн

Вашата любов ще бъде поставена на изпитание, когато започнете да виждате тъмните си страни. Ще започнете да усещате несигурност и съмнение един в друг, както и в себе си. В тази фаза започвате да шлифовате емоционалната си интелигентност и осъзнаване.

По-неосъзнатият партньор може да избягва другия или дори да го изостави, докато другият се чувства емоционално несигурен.

Преследването започва

Преследването, наричано още разделяне с пламък близнак, е голяма част от много връзки с пламък-близнак, все някой някога ще си тръгне. Взаимоотношенията между  пламъци близнаци имат едно специфично „ аз те гоня и натискам“, „ ти бягаш“. Тук единият просто може да сложи край на връзката.

Егото се предава

Преследването може да продължи кратко или дълго, но ако двамата преодолеете егото, страховете, несигурността и предизвикателства, в крайна сметка може да сте заедно.

Намиране на баланс и хармония

И накрая, след като сте се предали напълно и сте приели съдбата си, животът ви започва наново и балансът се чувства възстановен. На този етап вие се подкрепяте взаимно и продължавате да работите за растежа растежа на другия.

Най-честите въпроси към мен като Астролог работещ предимно с кармична Астрология и Синастрия:

По какво се различават пламъците-близнаци от сродните души?

Пламъците-близнаци са един от многото видове сродни души, като срещите с пламък-близнак са най-интензивните, защото те

всъщност са една душа.

Най-голямата разлика между пламък-близнак и всеки друг тип сродна душа е, че пламъкът близнак е две половини на едно цяло.

Сродна душа, от друга страна, може да се смята за човек, който е като вас. Има дълбоко познаване и се чувствате много близки, но не сте от една и съща душа.

Сродната душа ви променя, като ви доближава до вашето истинско и автентично АЗ. Сродните души са се договорили да бъдат заедно, но не винаги означават романтична любов. Можете да имате сродни души, които са приятели, домашни любимци, членове на семейството и т.н..

Много често искате веднага отговор от мен, но трябва да знаете, че няма да получите еднозначно Да или Не, ако искате да разберете дали някой е ваш астрологичен пламък близнак. Астрологията дава насоки, а не заключения. Първо се изготвят астрологичните карти, а след това се извършва анализ чрез внимателно четене, за да се установи динамиката на всеки партньор във връзката. Начинът, по който си пасвате с даден човек, определя бъдещия ви курс на действие към създаване на съюз.

Чрез синастрията двойките могат да се идентифицират и разрешат проблемните области във връзката си. Тези лични четения и анализи помагат на двойките да изследват взаимно силните и слабите страни, жизненоважни за поддържането на връзката. Те помагат на двойките да приемат своите предизвикателства и в идеалния случай да направят всички необходими промени в рамките на тяхната връзка с пламък близнак.

Връзката с пламък-близнак съществува, за да продължи житейските уроци, да прекрати кармичните цикли или да помогне на двамата да растат чрез споделената болка и да лекуват вътрешни рани. Астрологични карти често показват напрегнати връзки и квадрати между споделени ценности, пътешествия за духовно израстване и интереси.

Независимо дали връзката с пламък-близнак е посочена в наталната карта или не, тя изисква време и отдаденост, за да се развие в здрава и духовна връзка. Астрологията може само да разкрие къде са връзките, наша отговорност е да ги разкрием с любов и привързаност. Имайте предвид, че не всяка връзка с пламък близнак, независимо дали с романтичен партньор или платоничен приятел, е предназначена да продължи вечно. Това обаче не означава, че връзката е по-малко значима. Пламъците близнаци може да присъстват в живота на другия само за кратки периоди, но все пак оставят дълготрайно и силно въздействие.

Предназначено ли е пламъци близнаци да бъдат заедно?

Много често не. Връзките с пламък близнак са най-интензивните връзки, поради което може да е трудно да я накарат да работи, което води до раздяла с пламък близнак.

Предназначено ли е пламъци близнаци да бъдат любовници?

Не винаги. Пламъкът близнак носи голяма промяна в живота ви, но не винаги е предназначен да бъде ваш романтичен партньор. Може просто да е и дълбока платонична връзка.

Можете ли да се ожените за вашия пламък близнак?

Можете да се ожените за вашия пламък близнак, но не е задължително да сте съвместими партньори.

Обобщение:

Астрологията ви казва до каква степен и двамата сте съвместими.

Не е необходимо пламъци близнаци да принадлежат към един и същи зодиакален знак, те също могат да включват неочаквани комбинации.

Когато срещнете своя пламък близнак, енергиите ви ще съвпаднат и ще почувствате магическа връзка.

Не всички от тях ще продължат вечно. Това обаче не ги прави по-малко специални.

И не забравяйте да бъдете нежни със себе си и да се гордеете с това докъде сте стигнали. Ако искате да споделите вашата история с мен можете да ме намерите тук:

https://www.facebook.com/BeAStarForever

www.beastarforever.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара