Лятната почивка е сериозен въпрос, а предвид многобройните туристически дестинации в Европа, изборът на място, което да посетим, винаги ще си остане актуална тема за разговор и причина да се колебаем. Къде да отидем този път? Как да организираме пътешествието си? На кой турагент или туроператор да заложим? Тези, и още много други въпросителни излизат на преден план, когато дойде моментът да букнем хотел и да стегнем багажа. В Бояна-МГ ще откриете изгодни оферти за почивки на море в Гърция – топ дестинация, която е любима за всички! 

Защо да отидем на море в Гърция?

Красиви плажове, all inclusive, отлични условия за семеен туризъм, удобен транспорт и стотици забележителности, които всеки може да види – подобно пътешествие е една отлична възможност не просто да си починем от работата в офиса, но и да се пренесем в едно напълно различно време и пространство, светоусещане и себеусещане. За вашата следваща екскурзия с автобус до Гърция се доверете на Бояна-МГ и почувствайте свободата да се забавлявате и релаксирате до насита…

Сега ще се запитате защо трябва да изберете точно тази дестинация за предстоящата почивка на море. На първо място, страната е популярна с уникалната си храна, слънчевите хора и доброто настроение, които царят навсякъде. Там никога не може да Ви е скучно, особено ако целта на Вашето пътуване е парти преживявания и среднощни забавления в компанията на приятелите и половинката. Искате да прекарате една незабравима почивка на море? Вече знаете къде да отидете!

Подходяща дестинация ли е за семейства с деца?

Семейната почивка на море е важно да бъде добре организирана, приятна за всички, финансово достъпна и пълноценно прекарана. А кое би било по-подходящото решение в случая от екскурзия до Гърция, където всеки член на фамилията ще бъде погълнат от великолепието на тази държава, от нейните категорични достойнства, които ще оставят траен отпечатък във Вашето съзнание.

Кои места и забележителности трябва да видим?

Почивката на море в Гърция не се изчерпва само с времето около басейна, храната “на корем”, опияняващите сетивата коктейли и гръцки ритми, които поддържат градуса на настроението висок през цялото време. Страната е популярна и с вековните си забележителности, които са част от нейното културно наследство и препратка към живота в древни времена. Ако сте решили да отидете на екскурзия в Гърция, задължително посетете места, като:

  • Санторини; 
  • Партенонът на Акропола;
  • Плажът Миртос;
  • Остров Миконос;
  • Метеора;
  • Клисурата Самария;
  • Театърът в Делфи;
  • Древната столица Мистра;
  • Градчето Линдос и др.

Насладете се напълно на красотата на тази страна и останете в този момент за по-дълго време…

Facebook Twitter Google+

0 Коментара