На 21-ви юни Слънцето преминава в знак Рак и ще остане в него до 22-ри юли. Предстои месец в който представителите на знак Рак и останалите водни знаци – Скорпион и Риби, ще се радват на повече вдъхновение, жизнени сили и уют.

Обичам Слънцето, неговите топли лъчи, енергия, светлина и нежност. Слънцето олицетворява деня, живота, нашата индивидуалност, мъжът и бащата в наталната карта. То е силата, която ни събужда, стопля и дава енергия да преживяваме всеки нов ден.

Сайтът на астролог Венета Матева

През календарната годината, то съвсем справедливо успява да премине през всеки знак и на всеки отделя еднакво време. Така всеки от нас има своите слънчеви шансове да грабне колкото се може повече енергия и с нея да продължи по пътя си.

Знак Рак, управлява една от най-важните точки в индивидуалния хороскоп. Това е така наречената в Астрологията точка „IC“, която представлява

нашите корени, родословно дърво, един от родителите ни,

нашия дом и мястото в което се прибираме. Знак Рак е един от кардиналните знаци и единственият такъв воден представител. Ако в знак Близнаци, човек се учи да мисли, учи и комуникира, тук в знак Рак той вече мисли за собствения си дом, родителите си и все повече осмисля собствените си корени.

Представителите на знак Рак са мили, грижовни и много харизматични. Представени от Луната, те имат мистично излъчване, даряващо необяснима енергия. Мъжете от този знак са чувствителни, съобразителни и истински добри. Те обичат да прекарват времето си в къщи и повечето от тях умеят да готвят отлично. Не ги подценявайте и не забравяйте, че знакът е кардинален, а самото животно рак е целеустремено и единственото, което може да измисли ход напред, въпреки движението си във всички посоки.

Родените с Луна в знак Рак, са онези хора, които са

сърцевината на нещо рядко и много ценно.

Те са перлите в океана, които нямат намерение да се натрапват и пречат на никого. Те са просто там, нежни, красиви и истински. Всички знаят за тях, но малко хора могат да си позволят да ги притежават.

Хората с Асцендент Рак, са тези които виждат винаги първо бялата страна в живота си. Те също са мили и притежават онази топла усмивка, която разтапя и дава живот на околните. Красив е моментът, когато Слънцето пресече Асцендента. Притежателите му могат да се радват на късмет, раздвижване в делата и добро настроение. Усещането може да се сравни с дъгата след буря или първите слънчеви лъчи след дълга зима.

Телците и Девите могат да очакват от това слънце попътен вятър и напредък в личен и професионален план.

Козирозите, Овните и Везните съветвам да намалят темпото и да отделят внимание на рутинните си занимания. Нови възможности не са изключени, но те ще изискат от вас повече време и усилия. Козирозите съветвам да почиват повече!

Стрелците могат да очакват подреждане в делата и отношенията в края на месец юни. Тях съветвам да запазят спокойствие и да не се тревожат излишно. Времето ще подреди всичко така както трябва.

Водолеите ще имат динамични и хармонични дни. Продължавайте да преследвате мечтите си и вярвайте, че успеха ви е гарантиран.

Лъвовете са във вихъра си от успешни сделки, срещи и нови запознанства. Времето ви дава зелена светлина да печелите с чар, късмет и подкрепа от Вселената.

На Близнаците Слънцето завещава успех и развитие, ако успеят да подредят по приоритет задачите си. Довършете до края на юни започнатото и си освободете време за нови занимания и хора.

Поздравявам предварително всички малки и големи представители на зодията, като им пожелая здрава, успешна и спокойна нова соларна година.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара