„В живота всичко отминава. Освен желанието да се събудиш край морето.“

Думите са на Франц Кафка и са точно в целта. Остават по-малко от два месеца до лятото, а топлите слънчеви лъчи ни напомнят все повече за онези блажени дни на плажа, когато времето е спряло, а морският бриз гали лицето ни. И тъй като желанието да се събудим край морето не просто не отминава, ами се засилва с всеки ден, днес ще ви пренесем към едно райско кътче на родното Черноморие, където местата се изчерпват бързо – легендарният и луксозен Къмпинг „Градина“.

Намиращ се между Черноморец и Созопол, Къмпинг „Градина“ през последните години се утвърди като една от най-любимите дестинации за безкомпромисна и луксозна почивка на къмпинг у нас. Кацнали на самия плаж, морските къщички на къмпинга радват окото с елегантния си и модерен облик, прозорци от пода до тавана, а функционалността и интериора им ни създават усещането, че това е нашият морски дом. И де да беше така наистина!

Оборудвани с всичко необходимо, луксозните бунгала на Къмпинг „Градина“ разполагат с модерни стаи, дизайнерска баня и кухня с нужните уреди и посуда, барбекю и уютна веранда с прекрасна гледка към любимото ни море. Времето спира да тече, а морето е толкова близо…

За истинските любители на свободата през лятото къмпингът предлага парцели за каравани, разположени непосредствено до плажа, в два сектора с достъп до ток и вода, както и изцяло обновени санитарни помещения, разнообразни магазини и ресторанти в комплекса. Да се събудиш с шума от вълните и първите слънчеви лъчи, пред теб да е само пясъка и морето… без да се лишаваш от всички познати удобства на града  – това го има в Къмпинг „Градина“.

Къмпингът е разположен само на метри от най-хубавия залив на българското Черноморие, където изгревът, кристалната морска вода, безбрежният плаж, романтичните хамаци, плажни люлки и палми се допълват и създават истинска симфония за сетивата.

За да сте сигурни, че мечтаната ви морска почивка няма да остане само в представите ви, резервирайте още сега своето място в Къмпинг „Градина“ на campinggradina.com.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара