На 23-ти юни планетата на комуникациите Меркурий сваля оковите на ретроградното си движение и се отправя без колебание на пътуване в знак Близнаци.

Напомням, че ретроградното движение на Меркурий започна на 30-ти май и протече между градусите 24 и 16, в знак Близнаци. Това може до известна степен да е объркало плановете ви и желаните резултати.

Предстои да оставим ограниченията на Меркурий в миналото и да видим новите възможности, които ни се предлагат за престоя му в знак Близнаци до 11-ти юли. Очаквайте повече възможности, лесна комуникация,

разбирателство и реални резултати.

Спокойно пристъпете към подписване на важни сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми, свързани с него. Ремонтите му също ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди също не крият риск за качество и успешно използване. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

Сайтът на астролог Венета Матева

С усмивка отбелязвам хубавата му компания в лицето на планетата Сатурн, която му дава подкрепа и мъдри съвети. Това партньорство ще ни донесе силите и мотивацията да си стъпим на краката и да подредим създадения хаос в последните седмици. Използвайте времето до 25-ти юни да организирате и подредите ангажиментите си. Добрият план и стратегия са важни за

бъдещите успехи и победи.

Между 1-ви и 7-ми юли, Меркурий ще прави напрегнат аспект с планетата Нептун. Това може да предизвика желание за изясняване на бизнес и лични отношения, които по някаква причина нямат своята яснота и усещане за искреност. Възможно до вас да достигне информация, която да ви даде отговори и решения. Приемете я с достойнство и благодарете за яснотата, която ви носи. Сега е момента да разберете къде да сложите точка или запетая. Личните си планове оставете в тайна и не споделяйте намеренията си пред хора, на които нямате доверие.

До 7-ми юли Меркурий се движи по пътя, по който вече е минавал, преди да стане ретрограден. В периода на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела. Времето дотогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периода да потърсите развитие и

реализация на забавени сделки и преговори.

Директното движение веднага ще усетят знаците Близнаци, Везни, Водолей, Овен и Лъв. Нека те се подготвят за динамичен, изпълнен с информация и реализация период.

Това положение на Меркурий ще носи повече напрежение на знаците Стрелец, Дева и Риби. Те трябва да бъдат внимателни към околните, търпеливи и избягващи клюки и интриги.

Телците могат да берат плодовете на труда си до момента. Очаквате добра реколта от посевите си в последните месеци.

За Раците се дава време да подредят важните си дала, като направят необходимите разговори с партньори и любими хора.

При Козирозите и Скорпионите ще се случва, това което трябва да се случи. Не се притеснявайте излишно за неща, които не може да промените. Всичко, което се случва е за ваше добро. Бъдете сигурни в това!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара