Започват снимките на най-новия забавен семеен сериал на bTV – “Татковци”, който ще се излъчи  тази есен. Историята в него представя по забавен и вълнуващ начин всекидневните предизвикателства, пред които са изправени четирима бащи и близки приятели, в търсене на мястото си под слънцето – като мъже, съпрузи, любовници, професионалисти и най-вече като татковци.

Героите ще се опитат да намерят отговор на въпроса “Каква е ролята на таткото в 21-ви век и може ли той да бъде абсолютно равнопоставен на майката?”. Проблемите на бащите и усилията им да бъдат номер 1 за децата си, въпреки всичките си несъвършенства, почти невъзможните им опити да балансират между членовете на семействата си и всички недоразумения, драматични и комични ситуации, които произтичат от тях, ще предизвикат много смях и добро настроение за зрителите пред ТВ екрана и в дигиталните платформи на bTV Media Group.

Четиримата приятели с различни съдби,

социален статус, професия и темперамент, обединени от желанието си да бъдат добри татковци, ще опитат да докажат на всички, че бащата е не по-малко ключова фигура от майката. В ролите на модерните татковци ще се превъплътят Филип Буков, Стоян Дойчев, Павел Иванов и Христо Пъдев, а героите им без съмнение ще се превърнат в любимци на аудиторията.

Продуцент на новия сериал “Татковци” е bTV, изпълнителен продуцент е Dream Team с продуцент Евтим Милошев. Сериалът е по лиценз на Viacom International Inc. и е адаптация на хитовата продукция „Dear Daddies“, излъчвана с изключителен успех в повече от 15 страни по света.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара