Изгря най-ярката звезда във флота на Celestyal! Celestyal Journey потегли на първото си пътешествие в Егейско море във вещите ръце на ветерана в бранша, капитан Ангелос Василакос.

Първите гости на Celestyal Journey отплаваха тази събота (2-ри септември) от Пирея, Атина и вече се наслаждават на първия седемдневен маршрут „Идилична Егея“, който следва визията на компанията за пълно потапяне на гостите в разнообразната култура на всяка от дестинациите, които корабът посещава – Солун, Кушадасъ, Ираклион (Крит), Санторини, Миконос и Милос.

„На 2-ри септември успешно зададохме нова посока в предлагането на продуктите на Celestyal, като отпразнувахме първото плаване в открити води на най-новия ни кораб Celestyal Journey. Това е изключително вълнуващ момент за нас в Celestyal, защото ние продължаваме да инвестираме в обновяването на флота ни. Това събитие бележи началото на нова глава във визията на компанията с предложение за ново луксозно и стилно изживяване на борда“, каза главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидис.

За да отпразнува своето първо плаване на кораба Journey и да покаже значителното увеличение на капацитета на премиум балконите на борда, Celestyal удължава специалната си промоция за безплатен ъпгрейд с една категория на апартаментите за всички резервации за Journey*, направени до 31 октомври, за пътувания до края на годината. Това включва награждавания седемдневен маршрут „Три континента“, който стартира на новия кораб от 21-ви октомври, както и специалните коледни плавания с продължителност 11, 18 и 19 дни, които тръгват през декември (на 16-ти декември за плаванията с продължителност 11 и 19 дни и на 9-ти декември за 18 дневното плаване).

Подробна информация за маршрутите на Celestyal Journey можете да намерите на celestyal.com, a повече информация за текущите специални оферти може да бъде намерена тук , както и чрез доверените туристически партньори на Celestyal.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара