Документалната травъл поредица „Без багаж“ се завръща с нов сезон от 10 септември (неделя) по bTV. Зрителите отново ще могат да отскачат до едни от най-екзотичните места в целия свят – всяка неделя от 14:30 ч.

За 17 поредна година „Без багаж“ ще отведе любознателните и жадни за пътешествия зрители до безброй непознати кътчета на планетата и ще ги запознае с култури на далечни народи от цял свят.

През новия сезон те ще се срещнат с един от най-могъщите шамани на народа сиона в Амазонската джунгла, ще се гмурнат в океана, за да видят подводния свят на островите на Фиджи, ще навлязат дълбоко в дъждовните гори на Мадагаскар, за да се запознаят отблизо с очарователните лемури…

Екипът на „Без багаж“ ще обиколи Сейшелските острови, за да разкаже за непознатата им дива природа и за нови проекти за опазване на застрашени видове. От комфорта на своя дом зрителите ще навлязат дълбоко в саваната на Кения, за да видят как човек може да бъде в полза на дивите животни, и ще станат свидетели на невероятни картини от добив на злато и скъпоценни камъни в отдалечени кътчета на Мадагаскар.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара