Миро ще направи втори концерт в зала 1 на НДК, като част от турнето “Best of”. Специалното коледно издание на музикалното събитие ще бъде на 21 декември и ще включва допълнителни рождествени песни. Новата дата идва след огромния интерес от страна на публиката и предварителното разпродаване на всичките шест концерта в страната.

Турнето на Миро „Best of” вече е в разгара си. Поредицата от концерти започнаха от сцената на пълния Летен театър в Созопол на 11 август, а след това преминаха и през Бургас – на 2 септември. Публиката слуша на живо и пее в един глас с любимия си изпълнител „Губя контрол, когато“, „Повече“, „Върха на планината“, „Отначало“, „Очите“ и др. С Миро на сцената по време на концертите са фънк ураганите SoulBmoll и невероятното трио TRINITY.

Турнето „Best of” на Миро продължава в летните театри в Стара Загора, Варна и Плевен. Кулминацията ще бъде на сцената на зала 1 на НДК в София – през октомври и декември.

Поредицата концерти в страната събират най-големите хитове на изпълнителя от последните 23 години. Медиен партньор на турнето е БГ Радио.

Всички следващи дати от турнето „Best of”:

  • Стара Загора, Летен театър 7 септември
  • Варна, Летен театър 14 септември
  • Плевен, Летен театър 16 септември
  • София, зала 1 на НДК, 11 октомври
  • София, зала 1 на НДК, Christmas Edition, 21 декември

Билети за специалния коледен концерт: https://bit.ly/45TeFlW

Facebook Twitter Google+

0 Коментара