„Защо, господин министър?“ се завръща в ефира на bTV с началото на телевизионния сезон. От 10 септември горещите разговори с министрите на България ще се излъчват всяка неделя от студиото на bTV Новините с водещ Жени Марчева.

Опитният и доказан журналист на bTV ще разговаря открито с представителите на изпълнителната власт и ще задава най-важните въпроси по горещите теми от седмицата. Веднага след централната емисия на bTV Новините в неделя, Жени Марчева и нейният гост ще коментират темите и събитията, предизвикали най-широк отзвук. Зрителите отново ще имат възможност да чуят отговорите по горещите теми в 20-минутен открит диалог с тези, които взимат най-важните решения в държавата.

Първи на стола срещу Жени Марчева сяда министърът на здравеопазването

проф. д-р Христо Хинков – за рисковете и решенията след потопа по Южното Черноморие, има ли пари за увеличение на лекарските заплати, докога ще има липсващи лекарства, защо министърът нарече държавните болници „цъкащи бомби“?

Гледайте „Защо, господин министър?“ с Жени Марчева, на 10 септември, в 19.40 часа, веднага след централната емисия новини.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара