Когато всичко друго се провали, просто действайте като мъж! Попаднете ли в някаква ситуация, винаги се питайте как би реагирал един мъж в нея? Как би се справил?  Това означава да излизате на срещи и да подхождате към любовта по мъжки. Ето подробен списък на това, което мъжете правят, а ние – не, но се налага да го правим:

Какво правят мъжете, а ние не

Мъжете не се привързват емоционално

Те не разкриват емоциите си. Не ги споделят, докато не са абсолютно убедени, че обичат момичето, с което излизат. Трябва да се държите по същия на­чин. Не позволявайте на емоцииите да влизат в игра­та, докато не се убедите, че човекът си заслужава.

Мъжете не се тръшкат за дреболии

Те не анализират до безкрай всички подробности, Усетите ли, че го правите, спрете! Подходете към ситуацията като мъж и… си гледайте живота. Ка­зано с две думи, да не ви дреме особено. На мъжете не им пука за всяка малка подробност в жената, с която излизат, Въдете като мъж.

Мъжете не се опитват да променят жената

Ние винаги се опитваме да „поправим“ мъжа до нас и все ни се иска да го спасяваме от нещо. Може да не го осъзнаваме, но го правим постоянно. Мислим си: „Ще му помогна да завърши“ или „Ще му помогна да си намери добра работа“. Или още по-лошо – нагърбваме се с неговите задачи и проблеми. Той няма къде да живее, затова го приютявате да живее у нас, без да плаща наем или сметки. Той не работи, затова му давате по малко пари от бреме на време. Мъжете не правят така! Освен ако не става въпрос за по-възрастен мъж с младо момиче, но това е вече друг случай.

Мъжете не рационализират, когато с тях се отнасят зле

Ако една жена се отнася зле с един мъж или му изне­верява, той ще я зареже. Ние обаче може да излиза­ме с абсолютен задник и да преглъщаме до безкрай, докато накрая ни писне, съберем смелост и си тръг­нем, Мъжете не правят така. Ако една жена започне да се отнася зле с тях, те я изоставят. След изневя­ра продължават напред. И тях ги боли като нас, но рядко дават втори шанс.

Мъжете разграничават „съпругата“ от „момичето за секс“

Опитваме се да превърнем другарчето си за секс в мъж за сериозна връзка? Мъжете не го правят – те разграничават нещата. Искаме да се обвър­жем емоционално с всеки, който ни привлече или ни обърне внимание. Мъжете не го правят. Доб­ре е да бъдем като тях и да запазим любовта и емо­циите си за онзи човек, който заслужи титлата „съпруг“.

Мъжете мислят с пениса си, не със сърцето си

От време на време мъжете използват главите си вместо пенисите си, но никога сърцата си. По тази причина трябва да започнете да мислите като мъж и да можете да преценявате обективно ситуации­те. Косато сте изправени пред дилема, не се воде­те само от желанията си, а използвайте ума си.

Мъжете колекционират „готини неща“, които да ги направят по-привлекателни зa жените

Купуват си бързи коли, за да впечатлят девойките. Носят модни дрехи и обувки. Основната им цел е да печелят пари. Правят всичко това, за да привлекат вниманието на противоположния пол и да привличат жените като магнити към себе си. Много добре им се получава. И бие трябва да бъдете като мъжете. Снабдете се с някакви готини неща, а ако вече сте го напра­вили, осъзнайте тяхното въздействие. Спрете да се тревожите дали ще намерите мъж с кола и сама си купете кола! Мъжете ще се лепят за вас така, както ние се лепим по тях. Не само те могат да си купуват коли и да ги използват като примамка. Вие също можете и трябва да го направите! Не само за да впечатлявате мъжете, но и за да покажете, че цените себе си и ца да се чувствате добре.

Не ме разбирайте погрешно!

Моля, не тълкувайте погрешно посланието ми. Казах „Постъпвайте като мъж“, а не „Бъдете мъж или станете един от тях“. Не се преструвайте, че футболът и риболовът ви харесват. Не започвай­те да пиете бира и да се оригвате, докато гледа­те футбол. Не говорете по мъжки за сексуалния си опит, все едно сте момче.

Препоръката ми е само да приложите някои от уникалните качества, които мъжете притежават, когато ви свалят. Те не харесват жените да дейст­ват като мъже, освен ако не им идва отвътре. Все пак един мъж може да разбере кога се опитвате да играете роля, например ако се преструвате, че разбирате от футбол и играта би е интересна, а всъщност предпочитате да гледате филм.

Никога не се опитвайте да бъдете друг човек, за да впечатлите един мъж. Това го отблъсква, кара ви да изглеждате глупаво и просто не действа. Да кажем, харесвате мъж, който си пада по бейзбол. На вас не ви дреме много за бейзбола, но пък харесвате човека. Питате го дали може да гледате мач с него. Дори си купувате фланелка на любимия му отбор. После се появявате на стадиона в целия си блясък. Всичко, което той вижда обаче, е глупачка, която се опитва да се впише в обстановката и да изглежда готино (освен ако гърдите ви не изскачат от фланелката на отбора). По-добре бъдете себе си. Ако обаче наистина харесвайте бейзбола, наслаждавайте се на мача. Мъжът ще го оцени. Но без фалшиви изпълнения, моля.

По света има много жени, които се опитват да бъдат друг човек, за да впечатлят мъжа до себе си. Това е абсолютно погрешно. Ще трябва да правите прекомерни усилия. Накрая или ще ви омръзне да се преструвате на човек, който не сте, и ще се предадете, или на мъжа ще му писне и ще ви зареже.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара