Кармичната връзка, както всяка една връзка, се характеризира с периоди на турболентности, силна страст, привличане, но и болка, разочарование. Често в кармична връзка жената чувства случващото се като вече толкова добре познато, преживявано, като вид дежа вю. Аз го определям като уроците, които предишните ти връзки са ти дали, но ти замъглена от силни чувства, дълбоко потепена в любовната картинка, не си видяла, приела и съответно интегрирала. Докато не се върнеш назад и не анализираш миналото, извлечеш поуките и приложеш наученото, няма да привличеш по-различни любовни връзки в живота си. Това е първата стъпка в процеса на освобождаване от такава връзка.

Водещо при кармична връзка е усещането за предопределеност и по-дълбоко свързване между теб и парнтньора. За мен значи невинаги осъзнат избор на партньор. Често жените, подсъзнателно водени от страхове да не останат сами и самотни, както и ограничаващи вярвания,

прибързват в избора си на мъже.

Вярват, че той е сродната душа, единственият за тях, идеализиризат го и силно се вкопчват. Дори и кратките моменти на раздяла приемат като крайност, цяла вечност и може да има чести караници за дребни неща.  Тоест следваща стъпка в процеса на освобождаване от кармични връзки е преработка на моделите ти на поведение в една връзка, както и критерий за избор на партньор.

Ако такава връзка не ти носи радост, удовлетворение, а си непрекъснато обсебена от този партньор, са нужни решителни действия за скъсване на отношенията като изгориш всички мостове на евентуален контакт между вас. Например, може да се преместиш в друг град, държава, да си смениш телефон, социални профили из мрежите, да спреш контакти с общи приятели и др.

Започни да търсиш истинска връзка,

която разбира се винаги започва от теб самата. Опознай себе си повече – вникни в мотивите, които те вкарват в отношения и работи с терапевт, за да извлечеш максимума от натрупаната опитност до мемента, както и да излезнеш от цикъла на кармични връзки. Би могла да изследваш през семейни констелации дали не повтаряш родови програми, които те влекат към невъзможна любов, придружена със страдание.

За контакти: https://thrivewithmilena.com/contact/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара