Напълно възможно е да изглеждаме стилно с пижама. Все повече брандове създават уникални колекции от дамски пижами, в които можете да изглеждате очарователно. Това със сигурност опровергава наложеното мнение, че пижамата е предназначена само за сън. Aко досега сте държали хубавата си колекция от дамски пижами в гардероба – незабавно я извадете оттам!

Нима можем да изглеждаме стилно, носейки пижама?

Отговорът е да. Стилът е важен детайл, който ще се наложи да имате предвид, когато си купувате пижама. Това е идеалната комбинация от комфорт и функционалност. Независимо дали носите нощница или луксозен сатенен комплект от две части, трябва да изглеждате еднакво добре преди лягане, колкото и през останалото време на деня. Това наистина може да бъде постигнато, и то по много лесен начин.

Ако сте забавна личност, купете си чифт с цветен и закачлив принт. В случай, че минималистичният и изчистен стил ви допада повече, тогава заложете на семпли и елегантни визии. По-луксозните модели могат да включват деликатна дантела или малък акцент, които ще придаде още повече стил на колекцията ви от дамски пижами. Сатенените модели на дамски пижами гарантират страхотно елегантна визия.

Най-хубавата новина е, че можете да изглеждате добре в своята пижама, без да се притеснявате, че ще в дома ви ще дойдат неочаквани гости и няма да изглеждате както подобава. Напротив! Представете си чувството, че сте потънали в комфорта на пижамата си, а същевременно изглеждате добре? Чудесна комбинация, която можете да имате още сега.

BUL BEL e доказан бранд с голям опит. В онлайн магазина можете да намерите богата колекция от мъжко и дамско бельо, бански костюми и мъжки и дамски пижами. Уверяваме ви, че ще останете очаровани от артикулите, които са доказани марки на пазара през годините. Ако искате да съчетаете комфорта на правилната колекция дамски пижами и в същото време да изглеждате стилно, вече знаете къде е мястото.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара