Н&М отбеляза дебюта на колекцията Studio SS20 на фона на океана и светлините на Лос Анджелис. Моделите, създадени за модерната жена със свободен дух, чийто стил е толкова еклектичен, колкото и нейните пътешествия, бяха представени в имение в Бевърли Хилс.

Сред гостите бяха Джордан Дън, Палома Елсесър, Били Лурд и Села Марли, облечени с модели от Н&М Studio. Заедно с подбрана аудитория те разгледаха новата колекция и се насладиха на акробатично изпълнение, последвано от акустичен сет на Лике Ли. Джамела Джамил, също облечена в колекцията, бе специален гост DJ на вечерта.

Гостите опитаха леките селектирани ястия на изгряващата звезда на калифорнийската кулинарна сцена Yola Mezcal. Артистът Маян Зилберман от Sweet Saba приготви като подарък за всеки от гостите специални пръстени със скулптурирани „скални“ бонбони, вдъхновени от колекцията.

Н&М Studio SS20 ще бъде налична онлайн на hm.com, както и в магазина на бул. Витоша 6 от 20 февруари.

Колекцията Н&М Studio SS20 е вдъхновена от изследователско пътешествие до шведския остров Готланд и избира за своя муза безгрижната сърфистка, която съчетава обемни универсални рокли, дрехи с необработени краища и спортни бански костюми.

Част от ключовите артикули са рокля от рециклиран полиестер в електриково розов цвят, скъсено яке от вискоза и лен в цвят варовик с необработени краища, панталон с широки крачоли, жилетка от памук и найлон с едра плетка и атрактивни кожени боти на платформа. В цветовата палитра доминира яркорозовото и кобалтово синьото с акценти на яркозелено, които контрастират на неутралните нюанси на кремаво и бежово. Колекцията ще бъде представена в две части, като за разгара на лятото ще предложи спортни бански костюми и непринудени плажни кафтани.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара