Носителката на 5 награди GRAMMY®, новата музикална сензация Били Айлиш, представя водещата песен към новия филм за James Bond – No Time To Die. Музикален продуцент на песента е братът на Били, също носител на GRAMMY®, FINNEAS, заедно със Stephen Lipson, с оркестрален аранжимент на Hans Zimmer и Matt Dunkley, и китарна линия от Johnny Marr. No Time To Die излиза преди световната премиера на филма, който тръгва в кината през април.

18-годишната Били Айлиш официално е най-младият артист в историята, който създава и записва песен за James Bond. Тя ще изпълни No Time To Die за първи път на живо, акомпанирана от FINNEAS и специалните гости Hans Zimmer и Johnny Marr на церемонията по връчване на престижните музикални награди The Brit Awards в Лондон на 18-ти февруари.

Ето какво споделя Айлиш: “Лудо е да участваш в това по какъвто и да било начин. Да имаш възможност да създадеш музикалната тема към филм, който е такава легендарна поредица е огромна чест. James Bond е един от най-яките филми, създавани някога. Още съм в шок.” FINNEAS добавя: “Да сме замесени в песен за филм на Bond е нещо, за което сме мечтали през целия си живот. Няма по-емблематична комбинация от музика и кино от Goldfinger и Live and Let Die. Толкова сме щастливи да изиграем малка роля в тази легенда, наречена 007.

През изминалия месец Billie Eilish влезе в историята на най-престижните световни музикални награди GRAMMY® като най-младия артист със статуетки в 4 водещи категории – Най-добър нов артист, Албум на годината, Запис на годината, Песен на годината и Най-добър вокален албум. Нейният брат и сътрудник FINNEAS отнесе вкъщи още 2 награди GRAMMY® за Продуцент на годината, некласически и Най-добра продукция на албум, некласически.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара